Friss hírek

2009.01.27. 11:53

HANGOS SPORTHÍREK délelőtt

<p>- Ma Dél-Koreával találkozik a magyar férfi kézilabda-válogatott<br />- A hőség miatt feladta negyeddöntőjét Djokovics</p>

A középdöntő utolsó mérkőzésén Magyarország Dél-Koreával találkozik ma délután fél 5-kor a horvátországi kézilabda világbajnokságon. A mérkőzés tétje a csoport harmadik helyének megszerzése, melyhez nagy lépést jelentene a pontnélküli ázsiai csapat legyőzése. Amennyiben Hajdu János csapata harmadikként végez, akkor a csütörtöki helyosztókon az 5. helyért játszhat.

Búcsúzott a férfi egyes címvédője, Novak Djokovics az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután feladni kényszerült az Andy Roddick elleni negyeddöntőjét. A harmadik helyen kiemelt szerb 6:7, 6:4, 6:2, 2:1-es állásnál lépett vissza a küzdelemtől, valószínűleg a nagy hőség miatt. Andy Roddick a legjobb négy között a Juan Martin Del Potro-Roger Federer mérkőzés győztesével találkozik.

A Zenit Szentpétervár és az Arsenal megállapodott Andrej Arsavin átigazolásáról, de az üzlet még nem jött létre - írja az orosz klub honlapja. A közlemény szerint az átigazolás akadálya az, hogy Arsavin olyan magas fizetést kér, amit az Arsenal nem hajlandó megadni, ezért folytatódnak a tárgyalások. Az átigazolási díj, melyben megállapodtak a felek sajtóinformációk szerint 16 millió euró körül lehet. A problémát az jelentheti, hogy Arsavin kevesebb pénzt kapna a nívósabb angol bajnokságban, mint jelenleg Oroszországban. A Zenit szerint egy elképzelhető alternatíva az, hogy engednek a támadó árából, amennyiben a játékos kompenzációt fizet a négyéves szerződése felmondásáért.

Ezek is érdekelhetik