Friss hírek

2009.01.29. 14:02

Fegyveres rablás Ózdon is

<p>Éjjel-nappali boltot rabolt ki egy fegyveres férfi szerdán este Ózdon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a símaszkos férfi fegyverével fenyegette meg az üzlet alkalmazottját, hogy adja oda neki a kasszában lévő pénzt. Az 51 éves asszony nem engedelmeskedett, a támadó ezért megütötte, majd a pénztárból kivett 10 ezer forinttal elmenekült. A nő könnyebb sérüléseket szenvedett.</p>

Mint arról a Független Hírügynökség korábban beszámolt, szerdán két fegyveres rablás is történt a fővárosban. Először egy pénzszállító cég alkalmazottját támadta meg egy fegyveres a III. kerületben, majd több zsáknyi pénzzel elmenekült. Később a XIII. kerületben, a Váci úti Duna Plázába egyik bankfiókjába ment be egy baseballsapkát és napszemüveget viselő támadó, aki gyalog menekült el a pénzzel.

Szerdán kora délelőtt a Tolna megyei Medina postahivatalát is támadás érte. A rendőrök itt egy órán belül elfogták a rablókat. Szombathelyen 11 óra körül szintén egy pénzintézetet raboltak ki: egy férfi késsel fenyegetőzve jutott pénzhez. A támadót a biztonsági őr lefegyverezte, és átadta a járőröknek.

Ezek is érdekelhetik