Friss hírek

2007.11.08. 08:34

Ma indul az első Téli Könyvfieszta

<p>1200 négyzetméteren, több mint hatvan kiállító mutatja be karácsony előtti könyvújdonságait a Téli Könyvfieszta könyvkiállításon és vásáron csütörtöktől vasárnapig Budapesten. A Műcsarnok mellett felállított rendezvénysátorban író-olvasótalálkozók, szakmai előadások, könyvárverés és koncertek is várják az érdeklődőket. A rendezvény minden programja ingyenes.</p>

Most először rendezik meg a Téli Könyvfiesztát. Programjai nemcsak a Felvonulási téren felállított fűtött rendezvénysátorban, hanem a Műcsarnokban is várják az érdeklődőket. A rendezvény nyitónapján, csütörtökön rendhagyó irodalomórát tart Parti Nagy Lajos és Szilágyi Ákos, pénteken pedig Popper Péter pszichológiai előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

Külföldi vendége is lesz a könyvfiesztának. Pénteken a cambridge-i egyetem történelem professzor emerituszával, Peter Spufford-val, Feiner Péter, az Országos Kereskedelmi Szövetség elnöke és Kozák Ákos, a Gfk Hungária Piackutató Intézet ügyvezető igazgatója beszélget.

A pénteki nap zárásaként Bán Zoltán András közelmúltban megjelent regénye a "Susánka és Selyempina" kapcsán beszélget a szerző Závada Pál íróval a címadás nehézségeiről. Az érdeklődő könyvbarátok pénteken könyvárverésen is részt vehetnek.

A Téli Könyvfieszta csütörtökön és vasárnap 10-től 19-ig, míg pénteken és szombaton 10-től 20 óra 30 percig várja az érdeklődőket. A programokról részletes információ a www.telikonyvfieszta.hu oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!