Friss hírek

2006.12.16. 05:47

A hétvégén még tart az Adventi Kastélynapok Gödöllőn

<p>Ezen a hétvégén még várja a vendégeket az ünnepi díszbe öltözött Gödöllői Királyi Kastély. Szombaton és vasárnap családi programok, gyermekelőadások, kézművesfoglalkozások, koncertek szerepelnek a 6. Adventi Kastélynapok programjában.</p>

Magyarország legnagyobb barokk kastélyában szombaton és vasárnap feldíszített és kivilágított karácsonyfák, gyertyák, forralt bor, kürtős kalács és sült gesztenye gondoskodik a karácsonyi hangulatról.

Délelőtt 10 órától gyermekprogramokkal, bábszínházi és színházi előadásokkal várják a gyerekeket. Kézműves mesterek segítségével kipróbálhatják a gyertyaöntést, mézeskalácskészítést és ajándékokat is készíthetnek. A parkban ingyenesen használható korcsolyapálya , valamint egy karácsonyi jászol is van, ahol a gyerekek állatokat simogathatnak. A felnőttek mindkét napon délután 4-től és este 7-től kórusműveket és komolyzenei hangversenyeket hallgathatnak meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!