Foci vb 2022

2022.12.10. 17:30

Megdöbbentő videók: Messit még sosem láttuk ilyen állapotban

Az Argentína-Hollandia negyeddöntő alatt is nagyon feszült és ideges volt Lionel Messi, a lefújás után totál kiakadt.

Az argentin Lionel Messi (10) ünnepel, miután gólt szerzett tizenegyesből a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság Hollandia–Argentína negyeddöntőjében.

Fotó: Anadolu Agency via AFP

Lionel Messi nem az a típus, akit könnyű kihozni a sodrából. A pénteki Argentína-Hollandia negyeddöntő után azonban elszakadt nála a cérna. Kritizálta a bírót, beszólt a hollandok edzőjének és gólszerzőjének is "nekiment".

A lefújást követően odament a holland kispadhoz és a narancsok edzőjéhez, Van Gaal-hoz szólt, láthatóan elég zaklatott állapotban. Azt mondta, hogy "túl sokat beszéltél a meccs előtt". Messi meglehetősen mérges volt a szövetségi kapitányra, aki szintén nem nézett jó szemmel a meccs legjobbjára, végül Edgar Davids tett rendet.

Messi a játékot vezető bíróval, Antonio Mateu-val sem volt elégedett. Nyilatkozatában csak annyit mondott, nem fejtheti ki a véleményét a bíróról, mert eltiltanák. Annyit azonban elmondott, hogy nem egy ilyen bírót kellene küldeni egy ilyen fontos meccsre.

Argentína támadója, Lionel Messi veszekszik Antonio Mateu spanyol játékvezetővel a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének Hollandia–Argentína mérkőzésén.
Fotós: AFP

Majd élő adásban hülyézte le a hollandok gólszerzőjét, Weghorstot, miközben interjút adott egy argentin tévének.

A lefújást követően Facebook-oldalára is kitett egy posztot.

„Lenyűgöző volt, ahogy az egész csapat küzdött, ismét együtt, és tudta, hogyan kell szenvedni a pályán. A világ legjobb négye között vagyunk, hajrá b@sszus!!!!!!”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!