Foci vb 2022

2022.12.12. 11:14

A FIFA hazaküldte Antonio Mateu bírót, aki még Messit is kihozta a sodrából

Nem bíráskodik több meccsen az idei katari labdarúgó világbajnokságon az a bíró, aki az Argentína-Hollandia negyeddöntőt vezette.

Argentína támadója, Lionel Messi veszekszik Antonio Mateu spanyol játékvezetővel a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének Hollandia–Argentína mérkőzésén.

Fotó: AFP

Az Argentína-Hollandia negyeddöntőt vezető bíróval, Antonio Mateu-val Messi sem volt elégedett. Nyilatkozatában csak annyit mondott, nem fejtheti ki a véleményét a bíróról, mert eltiltanák. Annyit azonban elmondott, hogy nem egy ilyen bírót kellene küldeni egy ilyen fontos meccsre.

Úgy tűnik, a spanyol játékvezetővel a FIFA sem volt elégedett, ugyanis hazaküldték Katarból, egyik hátralévő mérkőzésen sem kap szerepet.

A spanyol játékvezető összesen 15 sárga lapot osztott ki az Argentína-Hollandia mérkőzés ideje alatt. Ilyen sok sárga korábban egyetlen világbajnokin sem volt egy meccs alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!