Életstílus

2017.01.05. 13:32

Videó: Így olvaszthatod ki a szélvédődet egy pillanat alatt!

Világhírnévre tört az időjós, aki megmutatta, hogy olvaszthatjuk ki autónk szélvédőjét a nagy hidegben gyorsan, könnyen és olcsón.

Világhírnévre tört az időjós, aki megmutatta, hogy olvaszthatjuk ki autónk szélvédőjét a nagy hidegben gyorsan, könnyen és olcsón.

A házi jégoldóhoz csupán két dolog kell: víz és izopropil alkohol, amit gyógyszertárakban és internetes webshopokban is lehet találni jó áron. Ezeket kétharmad alkohol, és egyharmad víz arányban csak be kell keverni, majd a szélvédőre fújni, és már el is tűnt a jég a szélvédőről!

Az alábbi videóban pedig egy másik technikát láthatunk:

Forrás: automotor.hu.


Sokan panaszkodnak a hideg miatt Magyarországon is, ám legyünk őszinték, mi nem tudjuk, mi az igazi hideg! Ezt különösen bátran ki merjük jelenteni az alábbi videó megtekintése után. Oroszországban járunk, a hőmérő pedig mínusz 35 fokot mutat. És itt már a benzinkúton sem egyszerű az élet!

A sofőröknek nem ismeretlen a probléma, a téli hónapokban gyakran bepárásodik a jármű szélvédője, amelyen így igencsak nehéz átlátni. Elárulunk egy trükköt, amivel ez a probléma megszűnik.

Sokkal kevesebben tartanak bikakábelt a csomagtartóban, mint ahányan reggelente káromkodnak, mert nem indul az autó a hidegben.

Akadnak, akik azt vallják, az autó a második otthonuk. De hogyan is tehetnénk azt kényelmesebbé?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!