Egyperces

2010.09.08. 17:57

Sokkoló videó! Eldobta a rémült kiskutyát a szadista gazdi

<p>Térfigyelő kamera vette fel, amint egy férfi a pórázánál fogva a levegőbe emeli a kiskutyát és méterekre el dobja. Videó &gt;&gt;&gt;</p>

Az állatvédők körében (is) nagy port kavart eset egy héttel ezelőtt történt Angliában. Egy felháborodott járókelő értesítette az eastleigh-i (Hampshire) rendőrséget, tudatva, hogy nem messze tőle egy férfi az általa sétáltatott kiskutyát méterekkel odébb dobta. A rendőrök a térfigyelő kamera felvételét visszanézve látták, a férfi az egyik pillanatban még nyugodtan vezeti kutyáját, majd egyszer csak odébb bobja, úgy, hogy földet érés közben a kölyök még métereket csúszott tovább az aszfalton. A kegyetlen kutyatartót végül a 23 éves Ashley Rowbotham személyében azonosították, aki hét hónapos staffordshire bull terrier kutyusa elleni, videón is látható, magatartását beismerte, de a bíróság előtt megbánást tanúsított. A bíróság végül öt évre eltiltotta az állattartástól a fiatal férfit és agresszív dühkitörésének kezelésre 9 hónapnyi közösségi munkára kötelezte, valamint kifizetették vele a 150 fontos eljárási költséget.

Nézze meg a megdöbbentő videót >>>

Hogy egy ilyen embernek nem 5 évig, de soha többet nem lenne szabad állatot tartania? Nos, a bíró szerint: 28-29 éves lesz mire lejár a tilalom, addigra remélhetőleg sokat változik az életszemlélete. A Spot nevet viselő kis bull most egy barátságos állatmenhelyen várja új, szerető gazdáját.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!