MCS LoL 10. forduló, összefoglaló

2020.12.07. 10:25

MCS LoL – Két régióban még mindig nincs végeredmény

Extra mérkőzésnapon rendezhetik le egymás között a csapatok az első hely sorsát északon és nyugaton.

Hat csapat befejezte a Megyék Csatája League of Legends versenyének csoportköreit, azonban még mindig nem zárult le ez a szakasz. December 7-én extra mérkőzésnapot rendeznek, ahol 17:30-tól ismét felkapcsolják a fényeket Idézők Szurdokában. Először a Vas Megyei Struccok és a Győri Ezüst Páncélosok küzdenek meg a nyugati csoport első helyéért, majd a Budapest Griffek ugorhatnak a tabella élére, ha 2–0-val lerendezik a Komáromi Ezüst Vitézeket.

A két Bo2-es szériára már készülnek a játékosok, de addig is tekintsetek vissza az elmúlt fordulóra, ahol eldőlt, melyik két csapat jut a rájátszásba a déli és északi csoportokból.

Csongrádi Turulok vs. Somogyi Sasok (2–0)

Bár matematikai esélye még volt a Somogyi Sasoknak a második hely megszerzésére, gyorsan szertefoszlottak az álmaik. A Csongrádi Turulok megmutatták az országnak, hogy számolni kell velük az egyenes kieséses szakaszban, egyedüliként az egész mezőnyben sikerült hibátlan mérleggel zárniuk a csoportköröket, így a maximálisan megszerezhető 12 ponttal, veretlenül várhatják a folytatást.

Bács-Kiskun Betyárok vs. Baranyai Bástyák (1–1)

Óriási izgalmakat tartogatott a déli rangadó, ugyanis mindkét csapatnak komoly esélye volt a továbbjutásra. Az odavágón HumbleBee és Fluffy Pengu vezetésével jelentős előnyre tettek szert a Betyárok, amit tudtak menedzselni a mérkőzés középső és végső szakaszában, így megszerezték a győzelmet. A visszavágón szintén jól kezdtek, azonban két harcban elszámolták magukat, ami megpecsételte a sorsukat. Hiába akartak nagyon, nem bírták el fejben ezt a nyomást, így a Bástyák örülhettek az 1–1-nek, ami számukra a csoport második helyét jelentette.

Nógrádi Tollas Vitézek vs. Pesti Arany Oroszlánok (2–0)

Győzni jöttek az Arany Oroszlánok, de gyorsan letörték az önbizalmukat a Tollas Vitézek. Frenna ihletett formát fogott ki, de kellett a győzelemhez Túróstészta nagyszerű Volibear játéka. A visszavágón már tét nélkül mentek bele a meccsbe a csapatok, ez meg is látszódott. A Nógrádi Tollas Vitézek ezzel a három ponttal a csoport élére ugrottak, de a Budapesti Griffeknek elég jó esélyeik vannak, hogy elvegyék tőlük ezt a pozíciót.

A mai nap 17:30-tól érkeznek a csoportkörök utolsó összecsapásai, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!