Hacker választék

2022.06.30. 14:57

Milyen filmeket néz a kalóz a héten?

Minden héten alaposan szemügyre veszi a TorrentFreak, hogy milyen filmek a legnézettebbek a világon – a kalózkodók között.

Ez a blog a BitTorrent protokoll és a fájlmegosztás, valamint a szerzői jogok sértése és a digitális jogok legfrissebb híreiről és trendjeiről számol be.

Mit torrenteznek a kalózok? A Doctor Strange az őrület multiverzumában vezeti a listát, majd a Crimes of the Future következik. A Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore áll harmadikként a jogsértés dobogóján.

A heti letöltési listák a TorrentFreak becslése alapján készültek, és kizárólag tájékoztató jellegűek – hangsúlyozza az oldal. A torrent letöltési statisztikák csak arra szolgálnak, hogy további betekintést nyújtsanak a kalózkodás trendjeibe. Minden adat nyilvános forrásokból származik.

Érdemes megfigyelni a táblázat szélső oszlopában olvasható IMDB pontszámokat: a kalózkodó közönség értékítélete láthatóan rendre erősen eltér a szélesebb közönség véleményétől.

A június 27-én véget ért hét legtöbbet torrentezett filmjei a következők:

HelyezésMúlt heti helyezésFilm címeIMDB
pontszám
1.(...)Doctor Strange az őrület multiverzumában

7,2

2.(...)Crimes of the Future

6,1

3(1.)Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

6,4

4.(...)The Man from Toronto

5,7

5.(5.)Everything Everywhere All at Once

8,5

6.(...)Watcher

6,3

7.(...)Jurassic World Dominion

6,0

8.(4.)The Batman

8,4

9.(2.)The Unbearable Weight of Massive Talent

7,2

10.(3.)Morbius

5,1

Borítóképünkön Doctor Strange az őrület multiverzumában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!