Ízvilág2019.10.27. 09:30Benne a lekvárban, nyakigNem csak az ismert ízeket érdemes dunszt alá rejteni.Nem csak az ismert ízeket érdemes dunszt alá rejteni.
variációk egy témára2019.08.08. 16:40Dobja fel hagyományos szilvalekvárját!A hagyományos ízeken túl feldobhatjuk lekvárunkat a gyümölcshöz pluszban hozzáadott magvakkal, fűszerekkel.A hagyományos ízeken túl feldobhatjuk lekvárunkat a gyümölcshöz pluszban hozzáadott magvakkal, fűszerekkel.
Helyi közélet2012.06.03. 14:28Küszöbön az első szüretBorsod-Abaúj-Zemplén - Május-június hónapokban már több gyümölcsfaj termését szüretelhetjük. Borsod-Abaúj-Zemplén - Május-június hónapokban már több gyümölcsfaj termését szüretelhetjük.