Bulvár, celeb

2017.06.23. 14:38

Videó: Miközben nálunk hőség van, addig Westerosba eljött a tél!

Felpörögtek az események a Hét Királyságban! Már csak kevesebb, mint egy hónapot kell várni a Trónok harca hetedik évadára, amelynek megjelent egy új, szenzációs előzetese.

Felpörögtek az események a Hét Királyságban! Már csak kevesebb, mint egy hónapot kell várni a Trónok harca hetedik évadára, amelynek megjelent egy új, szenzációs előzetese.

A legújabb magyar feliratos trailer alapján kijelenthetjük, hogy véget ért a várakozás és a Trónok harca új évada bővelkedni fog a mozifilmeket megszégyenítő látványos csatajelenetekben. Lesz itt vízi csata a Greyjoyokkal, a Makulátlanok a Lannisterek ellen és a dothraki seregről is megtudjuk, hogy miért mondta Robert Baratheon, hogy „csak egy bolond harcolna velük nyílt terepen”.

Kitartás az utolsó pár hétre, az előzeteshez pedig tessék összeszedni a figyelmet, mert annyi minden történik benne, hogy alig győzzük kapkodni a fejünket.

Borzongató posztereket kaptak a Trónok harca szereplői

A Trónok harca új előzetese mellé érkezett 12 nagyszerű karakterplakát is.

A korábbiaktól, de a legrövidebbnek beígért nyolcadiktól is eltérően hét epizódból álló hetedik évad az amerikai premierrel egy időben: július 17-én fog startolni a magyar HBO-n és az HBO GO-n.


Az idei hetedik évad már az utolsó előtti lesz és csak hét epizódból fog állni, úgyhogy nincs több kecmec: jön a Trónok harca Nagy Háborúja!

Minden idők egyik legnézettebb televíziós sorozatává vált a Trónok harca hatodik évada, az HBO keddi közlése szerint minden epizódot átlag 25,1 millió ember nézte földi sugárzásban és digitálisan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!