Bulvár, celeb

2017.02.04. 13:44

Minden lépésével náci szimbólumot hagyott maga után egy férfi

Az interneten rendelt bakancs hibáját maga a vásárló fedezte fel, amikor sétált a lábbeliben. 

Az interneten rendelt bakancs hibáját maga a vásárló fedezte fel, amikor sétált a lábbeliben. 

Amikor új cipőt vásárolunk rengeteg dologra kell figyelni. Fontos, hogy kényelmes legyen, bírja a strapát és még elegendő hely is legyen benne a lábujjaink számára, meg persze, ne legyen horogkeresztet formáló minta a talpán. Egy Reddit felhasználó viszont az egyik pontról megfeledkezett amikor az Amazonon vásárolt egy, a Polar Fox által készített katonai bakancsot.

Történt ugyanis, hogy minden lépése után náci jelképet hagyott maga után. Szerencsére viszont ezt azelőtt felfedezte, hogy mások észrevették és azzal vádolták volna, hogy náci szimpatizáns. Mégis nyugtalanító a tény, hogy olyan csizmát dobtak piacra, amelyen a Harmadik Birodalom jelképe látható. A náci nyomokat hagyó lábbelit ezt követően kivonták a forgalomból.


1945. május 8-án a szövetségesek formálisan elfogadták a nácik megadását, ezzel vége lett a II. világháborúnak. 70 évvel később egy fotós megnézte, milyen állapotban vannak az egykori német bunkerek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!