Bulvár, celeb

2017.01.25. 12:53

Videó: Levágott, rohadó kezet hagyott a lakásban egy albérletből kiköltöző fiatal

Budapest - Még hónapokkal ezelőtt pakolt össze és ment el az ingatlanból, de a főbérlő csak most vette észre, hogy az egyetemista néhány csomagját ott hagyta - köztük egy kézfejet, amiről már az is kiderült, hogy honnan származik. Az ingatlanosok szerint olykor egészen extrém és megdöbbentő dolgokat hagynak maguk után a lakók. Ráadásul van, aki nem is egy tárgyat, hanem valakit felejt ott... <a href="http://tenyek.hu/belfold/228428_vegtagot-hagyott-el-az-alberlo.html">A tenyek.hu riportja</a>.

Budapest - Még hónapokkal ezelőtt pakolt össze és ment el az ingatlanból, de a főbérlő csak most vette észre, hogy az egyetemista néhány csomagját ott hagyta - köztük egy kézfejet, amiről már az is kiderült, hogy honnan származik. Az ingatlanosok szerint olykor egészen extrém és megdöbbentő dolgokat hagynak maguk után a lakók. Ráadásul van, aki nem is egy tárgyat, hanem valakit felejt ott... A tenyek.hu riportja.

Forrás: tenyek.hu


Nagy-Britannia - Ezt egyetlen lakástulajdonos sem akarja átélni: a kétgyermekes családanya olyan mocskot hagyott maga után a házban, hogy azt körülbelül 670 ezer forintból lehet csak helyrehozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!