Bulvár, celeb

2013.01.05. 11:52

Véget ért a Voice Bűdi Szilárd számára

Bűdi Szilárd hiába teremtett fergeteges hangulatot a Voice színpadán, a továbbjutásához már nem volt elég: Szécsi Böbe jutott tovább a legjobb 12 közé.

Bűdi Szilárd hiába teremtett fergeteges hangulatot a Voice színpadán, a továbbjutásához már nem volt elég: Szécsi Böbe jutott tovább a legjobb 12 közé.

Bűdi Szilárd legutóbbi produkciójában szerette volna megmutatni érzékeny, sebezhető oldalát is, szinte teljesen lemeztelenedett a színpadon - szó szerint, hisz csak egy egyszerű farmerben és atlétában állt ki több ezer ember elé. Bár a közönséget nem, Misit sikerült meggyőznie: Szilárdnak szavazott bizalmat Pákai Petra ellenében.

Pénteken este ismét előbújt belőle a kisördög: két szexi táncoslány között szájharmónikázva adta elő Joe Cocker örökzöldjét, akik végülis nem lopták el a show-t Szilárdtól és magukon tartották ruháikat... Hiába teremtett fergeteges hangulatot, a továbbjutáshoz már nem volt elég: Szécsi Böbe jutott tovább a legjobb 12 közé.


Caramel már nem tudta megmenteni Quant

Gájer Bálint is állt már Caramel színe előtt, akinek egyre nehezebb dolga van. Ezúttal is csak hosszas rágódás után tudta meghozni döntését és annak ellenére nem Nguyen Anh Quant vitte tovább, hogy hétről hétre egyre többet fejlődött.


A fiatal Saci ejtette ki a tapasztalt Henit

Czerovszky Heni igazi dívaként, a "magyar Madonnaként" lépett utoljára színpadra, ám a közönség ezúttal sem juttatta tovább. Somló Tamás megint nehéz helyzetbe került, amikor közte és Szécsi Saci között kellett választania. Ezúttal a tapasztalt díva nem tudta legyőzni a fiatal Sacit, számára a verseny véget ért.


Torzsa Gabi búcsúzott Malek Andreától

Torzsa Gabinak az élő show-ra újabb oldalát sikerült megmutatnia annak ellenére, hogy komoly rosszulléttel küzdött. Bár a közönség nem őt juttatta tovább, Malek Andrea Gabit választotta Bakonyi Zsolt ellenében.

Most azonban hiába volt minden erőfeszítése, ez kevésnek bizonyult, nem győzhette le Schrott Pétert.


Forrás: voice.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!