Bulvár, celeb

2013.01.31. 16:08

Jelzálogból jutalmazza elrabolt kutyája visszaszolgáltatóját

London, 2013. január 31., csütörtök (MTI) - Jelzáloghitelt vett fel házára egy nő Nagy-Britanniában, hogy nagy jutalmat fizethessen elrabolt kutyája visszaszolgáltatójának. 10 ezer fontra - 3,5 millió forintra emelte a díjat.

London, 2013. január 31., csütörtök (MTI) - Jelzáloghitelt vett fel házára egy nő Nagy-Britanniában, hogy nagy jutalmat fizethessen elrabolt kutyája visszaszolgáltatójának. 10 ezer fontra - 3,5 millió forintra emelte a díjat.A 42 éves Dawn Maw-tól még december 6-án rabolták el rövidszőrű német vizsláját, a 4 éves Angelt. A kutya többszörös díjnyertes, ötször volt bajnok ebversenyeken. A decemberi napon a nő másik három kutyáját tessékelte be kocsijába egy autóparkolóban, amikor a tőle pár méterre várakozó Angelt felkapta egy fehér furgon vezetője, bedobta kocsijába és nagy sebességgel elhajtott.

A nő 3 ezer fontot költött szórólapok nyomtatására, elhelyezésük engedélyeztetésére. 15 ezret rakott ki lakhelyén, Crawthorne városában barátai segítségével. Ugyancsak 3 ezer fontot tűzött ki jutalmul a nyomravezetőnek, a pénz barátok adakozásából jött össze. Mindez nem vezetett eredményre, ezért a minap 10 ezer fontra emelte a jutalmat.

"Dominic, a férjem először nem örült a jelzáloghitelnek, de aztán elfogadta, mert úgy látja, hogy Angel visszatérése az egyetlen lehetőség arra, hogy ismét normális életet éljünk" - idézte a nőt a The Daily Telegraph című brit lap.

Angelt amúgy 700 fontért vette kölyökként. A kutyának van mikrocsipje és különleges ismertetőjele is: a farka. Ez ugyanis természetesen hosszú, nem kurtították meg kölyökkorában.

- MTI -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!