Bulvár, celeb

2012.06.03. 17:18

Fotók! Meztelenül főz a fitnesskirálynő a konyhában

Jennifer Nicole Lee egy tűsarkúban, bugyiban és egy apró, hatalmas meztelen melleit alig takaró köténykében tüsténkedik a konyhában.

Jennifer Nicole Lee egy tűsarkúban, bugyiban és egy apró, hatalmas meztelen melleit alig takaró köténykében tüsténkedik a konyhában. Jennifer Nicole Lee-nek szexi teste van, tökéletes kidolgozott izmokkal és ráadásul szinte teljesen meztelen - talán nem tévedünk ha az állítjuk, ezzel mindent el lehet adni. És ez is volt a célja Lee kisasszonynak, amikor dögös testét szinte teljesen megmutató fotók készültek róla saját konyhájában, hogy így reklámozza szakácskönyvét.

A szexi hölgyemény azzal köszönheti világhírnevét, hogy két gyermeke megszületés után legalább 30 kiló fölösleg maradt rajta. Egy nap, mikor belenézett a tükörbe elszörnyedve tette fel a kérdést, hogy hova lett régi alakja. Ekkor diétázni és edzeni kezdett és rövid idő alatt visszaszerezte régi alakját, vagyis: még attól is jobbat. A fitnes sversenyek világába is belekóstolt: megnyerte a Miss Bikini America-t és az először megrendezett Miss Muscle & Fitness-t, később, 2008-ban megnyerte a torontói Miss Bikini Show-t, egy évre rá pedig megvédte ezt a címet.  

Diétáról és egészséges életmódról szóló könyveket adott ki, valamint fitness DVD-t jelentett meg, most pedig szakácskönyvvel rukkolt elő, amiben állítólag finom, de alacsony kalóriatartalmú ételeket tesz közzé. És mi mással is reklámozhatná ezt, mint saját testével. Nos a szakácskönyv nem érdekel minket, de ezek a fotók, igen, elég meggyőzőek.

 - MON -

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!