Bulvár, celeb

2012.05.11. 15:38

Leszállították Kristen Stewart-ot a repülőgépről

A Twilight sztárja Párizsból készült felszállni magángépén, de hiba csúszott a számításába.

A Twilight sztárja Párizsból készült felszállni magángépén, de hiba csúszott a számításába.

Charlize Theron, aki a gonosz mostohát alakítja és Kristen "Hóferhérke" Stewart együtt érkeztek Párizsba, hogy reklámozzák az idei év másik (a Tükröm,tükröm mellett) hófehérkés blockbusterét, ami a Hófehér és a vadász címmel kerül nyáron a mozikba. Bár Theron a mozivásznon az eredeti sztori szerint ki akarja nyírni Stewart-ot, a valóságban nagyon jó barátság alakult ki a két színésznő között, de annyira talán mégsem, hogy Kristen Stewart kolléganője magángépével repüljön el Párizsból.

Fotósok örökítették meg, hogy a Twiligt-al befutott fiatal színésznő a francia főváros repülőterén szállt fel egy magángépre, majd picivel később lekullogott a lépcsőn.

A kettő között elhangzott: "Sajnálom Stewart kisasszony, ez Theron kisasszony gépe", Kristen figyelmetlenségből saját magángépe helyett kolléganője gépére készült felszállni. Ha hagyták volna... A jelenetnek több ezer rajongó-szemtanúja volt, a színésznő zavartan, lehajtott fejjel sétált át saját gépéhez.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!