Bulvár, celeb

2012.02.25. 01:14

VV5: Attila elsöprő fölénnyel lett finalista

A Villa Összeférhetetlenje nagy csatában dolgozta le hátrányát és végül begyűjtötte a szavazatok 77 százalékát Fecóval szemben.

A Villa Összeférhetetlenje nagy csatában dolgozta le hátrányát és végül begyűjtötte a szavazatok 77 százalékát Fecóval szemben.

A Párbaj eseményei:

A Villába kapcsoláskor meglepő kép fogadta Balázst és a nézőket. Csaba gyakorlatilag minden kérdésre azonos válasszal készült, jövőbe néző tekintettel meredt a pezsgőspoharára és ezt ismételgette: kócos kis romantika. Ez az abszurd helyzet a nézők mellett Seherezádét is nevetésre késztette, ami az ő esetében - mint már az egész ország jól tudja - éles nyerítést jelent. Jó hangulatban kezdődött tehát a VV5 utolsó Párbaja, de a tét nagysága miatt kénytelenek voltak a Villalakók is komolyabb hangvételre váltani.

Fecó épphogy belekezdett búcsúmonológjába azonnal elsírta magát, így inkább keblére ölelte jó barátját, Csabát, majd lepacsizott Attilával, adott két puszit Seherezádénak és elindult a stúdió felé. Kilépve a ledfal mögül a Dumagép egy rögtönzött romatánc bemutatót tartott, majd lihegve leült a székbe, ahol el fog dőlni, hogy bekerül-e a Fináléba.

Attila búcsúja is rövidre sikerült, az Összeférhetetlen fiú rábízta Csabára a legfontosabb teendőt, Erzsébet nevű halának megetetését, megölelte Seherezádét, majd ő is elindult a stúdió felé.

Az első kisfilmek a két Párbajhős érzelmi viszonyairól szóltak.

Fecó esetében elkerülhetetlen téma volt Dya szerelmi vallomása, amit a Dumagép egyáltalán nem ért, Attila viszont úgy gondolja, hogy ha a Plázacica tovább maradt volna bent, akkor akár össze is jöhettek volna Fecóval Angéla ellenére is.

Fecó többször hangsúlyozta, hogy Attila túllépte a játék határait, mert nem érzelmi alapon döntött.

Az Összeférhetetlen szerint taktikázása szinte csak Fecónál verte ki a biztosítékot, a többiek sokszor volt, hogy részt vettek ezekben a megbeszélt jelrakásokban.

Fecó eddigi villaléte alatt nem volt túl magabiztos a kortesbeszédek terén, most viszont maga mellett kellett szónokolnia. A Dumagép azt mondta, azért fontos neki, hogy visszaküldjék, mert nem lehet annyira rossz ember, hogy kint maradjon.

Attila nem tudott, vagy nem is akart szóhoz jutni, egyszerűen csak arra kérte a nézőket, hogy aki akar, az még szavazzon egyet.

Hatalmas feszültségkeltés után Balázs végül eredményt hirdetett. Attila elsöprő fölénnyel nyerte az utolsó Párbajt, az Összeférhetetlen srác a szavazatok 77 százalékát gyűjtötte be.

Forrás: valovilag.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!