Bulvár, celeb

2012.02.28. 16:12

Pornószínészekkel forgatták le Damu Roland erőszakolását

Akár sorsdöntő is lehet Damu Roland (37) jövő heti ítéleténél az a videó, amely a Blikk birtokába jutott.

Akár sorsdöntő is lehet Damu Roland (37) jövő heti ítéleténél az a videó, amely a Blikk birtokába jutott.  

Damu védője, Ruttner György ügynökségen keresztül rendelte meg a valóságos bűnügy sértettjéhez, Palácsik Tímeához (29) és a vádlott színészhez, Damuhoz megszólalásig hasonlító főszereplőket egy felnőtteknek szóló interaktív erotikus tartalmat szolgáltató cégtől. A nem jogerős ítélet alapján mozzanatonként modellezték a védelem szerint csak állítólagos nemi erőszakot. A felvételt készítő erotikus online cég vezetője egyedüli beavatottként a bűnügy vádlottjának és sértettjének személyleírása alapján választott szereplőket.

 

 

– Az akták alapján kértük, hogy milyen ruhát hozzanak magukkal, és az eredeti helyszínt modelleztük - mondta a férfi. - A közreműködők úgy tudták, egy erőszakba hajló felnőttfilm forgatásán vesznek részt. Szabályosan hozták az egészségügyi tesztjeiket, HIV-vírus és más nemi betegségek negatív eredménye szükséges minden felvételhez. Az ítélet erőszakról szóló részét hajtották végre, csak a vádlott és sértett szavakat helyettesítettük be az instrukcióknál a fiú, lány szavakkal. Kicsit csalódottan távoztak, mert a rendezői utasításnak – vagyis az ítéleti résznek – megfelelő: „végül sikerült a sértett hüvelyébe hatolnia és a közösülést megkezdenie" aktust minden igyekezetük ellenére képtelenek voltak megvalósítani a lány összeszorított combjai miatt ebben a pozícióban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!