Bulvár, celeb

2011.10.08. 15:36

VV5: Shadinak nehezen indul a villalét

A Feltörekvő srác már első estéjén kihúzta a gyufát a legtöbb játékosnál. Péter és Cristofel meg is fogadta, hogy nem fogják megkönnyíteni az új fiú beilleszkedését.

A Feltörekvő srác már első estéjén kihúzta a gyufát a legtöbb játékosnál. Péter és Cristofel meg is fogadta, hogy nem fogják megkönnyíteni az új fiú beilleszkedését. A villalakók nem gondolták, hogy ilyen hamar megkapják két új lakótársukat így meglepődéssel vegyült bizalmatlansággal fogadták Esztert és Shadit. A Feltörekvő fiú gyorsan ki is húzta a gyufát a többieknél, ugyanis egyből leszólta a konyhát, amiért Seherezádé és Veronika nekiesett. Azt este innentől Shadi szapulásáról szólt. Az arab srác szinte senkinek sem szimpatikus, de többen beismerték, hogy ez azért is van, mert tartanak az új fiútól.

Egy beavató játék keretein belül Eszternek és Shadinak a többi villalakó által feltett kérdésekre kellett válaszolniuk. A feladat azért nem volt ennyire könnyű, verseny volt ugyanis, aki hamarabb széttört egy tojást a saját fején, az válaszolhatott, a lassabbnak pedig le kellett gurítania egy felest. Tojástörésben sem voltak túl passzívak az új lakók, de azért kellőképpen be is csíptek a játék végére.

Forrás: valovilag.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!