Bulvár, celeb

2011.10.23. 14:42

ValóVilág: Megkezdődött a felkészülés a nagy harcra

Csabát és Cristofelt pártfogóik képzik ki a Párbaj előtt. Cristofelnek nemcsak az ereje, a szókincse is nőtt.

Csabát és Cristofelt pártfogóik képzik ki a Párbaj előtt. Cristofelnek nemcsak az ereje, a szókincse is nőtt.Zizi, a malac néhány lakónak a szívéhez nőtt, másoknak pedig egyáltalán nem. Mindenkit búcsút vett a malactól, ki könnyek között, ki pedig flegmán és érdektelenül. Annamari nem tudta megejteni az utolsó fürdetést. De sokkal fontosabb feladatok vártak a lakókra Zizi búcsúztatásánál. Cristofelt és Csabát pártfogóik készítették fel a közelgő Párbajra. Attila mester kemény kiképzés alá vetette Cristofelt, nemcsak az ügyességét, a szókincsét is fejlesztette. A fiúknak riszaviadalban is össze kellett mérni a tudásukat, vetkőztek, csípőt tekertek, izmot düllesztettek.

Veronika és Cristofel partyt szerveztek maguknak, sokat gondolkodtak azon, kik legyenek a vendégeik? Kingában egyet értettek, de Veronika a két ganajtúrót, Pétert és Verát nem szerette volna. Végül úgy döntöttek, hogy párokat vendégelnek meg, így Attila és Kinga valamint Vera és Péter lett a díszvendég. Attila meglepődött azon, hogy rá gondoltak, de örült neki. A party békés hangulatban zajlott, Cristofel lelki összetartást akart, erre koccintottak a vendégek. Veronika és Cristofel ajándékokkal kedveskedett a meghívottaknak, héliumot szívtak és táncoltak, jó hangulatban telt a búcúsest. Amíg a hálóban harsány buli zajlott, addig Shadi a nappaliban elérte a mélypontját és belekötött a Villatársaiba. Amikor Eszter után Kinga került sorra, Shadi rossz lóra tett, a Cselszövő visszaverte a támadásokat. Fecó örömujjongásban tört ki, amiért a Feltörekvő átvette Attila szerepét, Atti pedig jófiú lett.

Csaba Kingával akarta eltölteni a búcsúestjét, de hívott egy meglepetésvendéget is, egy barátját, akivel együtt zenéltek a túlságosan jókedvű Kingának. Attila közben végig hallgatózott, mert látni nem láthatott semmit a leeresztett rolón keresztül. Az Összeférhetetlen féltékeny volt, és azt hitte, egy X-Faktor-os versenyző érkezett, hogy Csaba lenyűgözhesse választottját.

Forrás: valovilag.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!