Bulvár, celeb

2011.10.25. 10:42

Cristofel élő adásban akart öngyilkos lenni

Cristofel nem titkolta, hogy megviseli a vereség a VV 5 első párbaján. Azt azonban nem tudhatták a nézők, hogy a skalpvadász fiú elkeseredésében véget akart vetni az életének.

Cristofel nem titkolta, hogy megviseli a vereség a VV 5 első párbaján. Azt azonban nem tudhatták a nézők, hogy a skalpvadász fiú elkeseredésében véget akart vetni az életének.

 Cristofel nem tud napirendre térni afelett, hogy a nézők Csabát juttatták vissza a villába. A kubai skalpvadász számára álomból lidércnyomássá vált a vasárnap éjszaka.

– Még mindig nem tudom elhinni, hogy nem az én fotóm fölött jelent meg a magasabb szavazati arány. Nem értem az embereket. Miért a borostás Csabát küldték vissza? Mindent bedobtam azért, hogy visszamehessek. Imádtam színészkedni, megmutatni az országnak, hogy főszereplő vagyok.

Miért nem kell az embereknek egy olyan srác, aki képes megnevettetni mindenkit, és nem az ágyban punnyad?! Elkeseredett vagyok, olyan ez, mint egy rossz álom. Azt a nézők is láthatták, hogy a kiszavazott szájhős nehezen dolgozza fel a fiaskót, de senki nem gondolta, milyen sötét gondolatokat forgat a fejében. 

– A stúdióban hirtelen még az is eszembe jutott, hogy véget vetek az életemnek – mondta el lapunknak Cristofel. – Azt gondoltam, én leszek az első, aki öngyilkosságot követ el egy tévéműsor élő adásában. Élsportoló voltam, soha nem bírtam elviselni a vereséget. Van bennem harag is, de próbálom eljátszani, hogy nincs, igyekszem leplezni az érzelmeimet – vallotta be a villa agytrösztje, aki addig üti a vasat, amíg meleg.

Fotó: RTLKlub

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!