Bulvár, celeb

2011.09.27. 16:18

Tragikusan néz ki Demi Moore

A szép színésznőre rá sem ismerni drasztikus fogyókúrája óta, mára csak árnyéka egykori önmagának.

A szép színésznőre rá sem ismerni drasztikus fogyókúrája óta, mára csak árnyéka egykori önmagának.

 Fiatalabb férfi párjának lenni kemény küzdelem még egy olyan híresség számára is, mint Demi Moore, aki olyannyira elvesztette realitásérzékét a fiatalos külső hajszolásában, hogy közben minden nőiességét elvesztette.

Az egykori izmosan formás és izgatóan vonzó szépség aggasztóan lefogyott, látványa szinte sokkolta rajongóit. A 48 éves Demi Moore a rosszmájú pletykák szerint kétségbeesett küzd hogy megfeleljen a tőle jóval fiatalabb Ashton Kutchernek, s egy élc szerint fiatalsága megőrzésére annyi pénzt költ havonta, hogy ételre már nem jutott.

 Tény, Demi tényleg úgy néz ki, mint aki idén még egy falatot sem evett, s ettől arca olyan csontvázszerű lett, hogy évekkel néz ki idősebbnek, mint fogyókúrája kezdetén.

 

Ez azokon a fotókon látszik, amik a hétfő esti New York-i Lifetime csatorna Project Five címmel forgatott öt kisfilmből álló sorozatának premiervetítésen készültek. A kifejezetten nőknek szóló, a mellrákot előtérbe helyező kisfilmeket a felkért sztárok rendezték, így például Demi Moore mellett - egyebek mellett - Jennifer Aniston is részt vett az eseményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!