Bulvár, celeb

2011.09.21. 11:09

A cicaháborút az észbontó Dya nyerte!

Cicapárbajtól volt hangos a Való Világ stúdiója kedd este. Dya fölényesen verte társait, szerencsére csak szócsatában, és végül diadalittasan léphette át a Villakaput.

Cicapárbajtól volt hangos a Való Világ stúdiója kedd este. Dya fölényesen verte társait, szerencsére csak szócsatában, és végül diadalittasan léphette át a Villakaput. Kedden nem csak egy összefoglalót nézhettünk meg a Villalakókról, de egy beszavazó show-t is végigizgulhattunk.

 

A villában történt

 

A Villa ugyan már félig megtelt, sőt, még ma is lesz, akire új lakóként virrad majd a hajnal, de amíg őt megismerhetjük, kukkantsunk bele a többiek mindennapjába. A luxuslak falain belül máris elkezdődött az ármánykodás, taktikázás, bár, sok véleményt nem rejtenek véka alá a „börtönlakók”. Annamáriával máris összekülönböztek, meg is mondták neki a mihez tartást, hogy a lány alkalmazkodik-e az a jövő zenéje, egy biztos, már első éjszaka meglepetést okozott. Gergőt választotta ugyanis hálótársáául, akit legerősebb ellenfelének is tart. Az Alfahím megesküdött a többieknek, hogy „esemény, nem lesz, az éjszaka az fix”.

 

Bár az éjszaka alatt valóban nem melegedtek össze Gergővel, sőt, nap közben sem szóltak egymáshoz, Fecó annáltöbb mosolyt csalt a Fura lány arcára. A jó kedvet csak tetézte Seherezádé vicces büntetése, amiért nem volt rajta a mikroportja egyik este. Műanyag füleket kellett magára aggatnia, aminek bizony nem örült, hiszen eléggé elcsúfitotta csinos arcát.

 A játék lényege a következő volt: a lakók kaptak egy-egy lufit, majd minden lány kérdezhetett a fiúktól. Akinek nem tetszett a válasza, annak kipukkasztották a léggömbjét. A végén csak egy fiú maradt, aki pedig választhatott magának egy randi partnert a lányok közül. Fecó válasza volt a legmulatságosabb, mikor Kinga megkérdezte, hova vinné el a lányt az első randin. A válasz: fát vágni!

A nyertes egyébként Attila lett, aki saját bevallása szerint direkt nem azokat a válaszokat adta, amit ő gondolt, hanem inkább, amit a lányok hallani akartak. A fiú, Kingát vitte randira.

 A Cselszövő Kinga, elárulta Fecónak, hogy Attila, bár aranyos, de sajnos nem tetszik neki. Seherezádé is óvatosságra intette Kingát, hogy mondja meg Attilának, csak barátként tekint rá a szőke cicalány.

 A randin a lány feszengett, saját bevallása szerint furcsán érezte magát, Attila pedig „befenyítette”, hogy bizony csóknak kell csattannia a pásztoróra végén, sőt hiányolta a francia ágyat is, és intim kérdések felé terelte a témát.

 A lakók jól megérdemelt első bulijukat is megtartották, ami a kollégiumi éveket idézte. Veronikáról kiderült, hogy neki nem igazán megy a risza-risza. Kinga viszont remekül rázta püspökfalatját, gyorstalpalót is próbált adni az ex-arának, több-kevesebb sikerrel.

Seherezádé idő közben, kicsit becsiccsentve Annamáriának fejtegette, hogy szerencséje van, hogy nem szingliként ment be a Villába, különben Attila, „rárepülne”. Amit viszont ő sem szeretne.

A lányok ezután kérdőre vonták Annamáriát, miért aludt Gergővel. A lány erre a megszoksz vagy megszöksz elvet hozta fel, magyarázatként.

 

A keddi beszavazó show sava-borsa

 

Eljött a pillanat, hogy egy új lakóval bővüljön a Villa. A keddi jelöltek a Plázacicák. Már most kíváncsiak vagyunk rá, hogyan fognak kijönni, a jeges tekintetű Annamáriával.

A stúdióba érkeztek tehát a luxuslak jelöltjei. Az észbontóan szemrevaló Dya, őt követte a légies földi-utaskísérő Niki, majd végül, de nem utolsó sorban a romlatlanul lelkes Sysi. Ahogy helyet foglaltak, máris kezdődött a cica háború!

 A show elején azonnal meg is nézhettük, hogy ki áll a legközelebb ahhoz, hogy a Villa kapuit átléphesse. Ekkor Dya állt nyerésre.

Bepillanthattunk a lányok életébe, és megnézhettük bemutatkozó kisfilmjeiket.

Dya, 25 éves főiskolás, modellkedik. Úgy érzi, hogy sok pasinak bejön. Élvezi, ha a középpontban van, imádja az elismerő pillantásokat. Pár hete szingli, eddig egész életében párkapcsolatban élt. Most Panka a kiskutyája jelenti a legtöbbet az életében. Nem is tudja, hogyan bírja majd ki nélküle. Dya megígérte, hogy mindenre és mindenkire nyitott lesz, ha bekerül a Villába.

Niki, 20 éves. Érdekli a nyeremény, és a hírnév. Habár csajosnak tartja magát, mégsem tipikus cicababa. Imádja a motorokat, családja éppen e miatt nagyon félti. Szívesen jár édesapjával bowlingozni, édesanyja a legjobb barátnője, akivel mindent megbeszél. Előtte, nincsenek titkai. Kishúgát is imádja. Szeretné megmutatni, hogy egy normális családból származó lány is bekerülhet a Villába.

Sysi élete legnagyobb tragédiája, hogy a tavalyi beszavazó shown nem jutott be, akkor férjével együtt próbálkoztak. Azóta szenvedélyévé vált a Villa. Férjét imádja, bár tudja, hogy tavaly csak azért nem kerülhetett be, mert kedvesével együtt próbálkozott. Férje az első és egyetlen férfi az életében. Minden áron szeretne bejutni a luxusbörtönbe.

A kisfilmek után Lilu a Villalakókhoz fordult, és megkérdezte, hogy kit látnának legszívesebben a Villában, ők Nikit választották. A nézők sem küldhettek már több sms-t, Lilu lezárta a szavazást, aminek eredményeképp Dya jutott be a Villába.

A lány szinte ruháját elhagyva, örjöngve szaladt barátaihoz, és búcsú puszit nyomott arcukra, majd átlépett a kapun, amin kedden egyedül csak ő mehetett be, ráadásul fürdőruhában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!