Bulvár, celeb

2011.07.05. 14:30

Szexi csajok, jenki zászlóba bugyolálva

A nemzettudatosság jó dolog, főleg ha szép lányok öltöztetik szexi-domború testrészeiket aprócska "zászlóba".

A nemzettudatosság jó dolog, főleg ha szép lányok öltöztetik szexi-domború testrészeiket aprócska "zászlóba".Gretchen Rossi és Mollie King igazi hazafiak, azazhogy honlányok, vagyis honnők, patrióta szexgépek. Idén ünnepli az USA 235 szülinapját, július negyedike pedig függetlenségük napja. Nem csoda hát, ha a két szőke zászlóba bugyolálta magát.

Szexi lányok nemzeti zászlós bikiniben >>>

Gretchen Rossi pucér vibrátoros képei bejárták már a netet pár évvel ezelőtt, a nem teljesen józan állapotban készült fotók Vegasban készültek egy szálloda lakosztályában, közvetlenül azután, hogy Gretchen egy másik, meglehetősen csinoska nő társaságát élvezte a bárban. Most csupán az USA zászlajában pózol a szőke szépség.

Mollie jóval visszafogottabb, ráadásul brit születésű, a Saturdays nevű formáció énekese. Korábban komoly diszlexiával küzdött. Mollie King és zenekara saját reality showt indította a brit tévékben, Saturdays 24/7 címmel. Akármennyire brit is, jól áll neki a jenki zászló.

- MON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!