Bulvár, celeb

2011.07.28. 14:00

Szex a szőlősben - pornóvideón Silvina Luna

Az argentinok hatalmas mellű szexi celebéről ezúttal egy mobiltelefonnal felvett, szőlősben végrehajtott légyott videója jelent meg. Véletlenül. Vagy sem.

Az argentinok hatalmas mellű szexi celebéről ezúttal egy mobiltelefonnal felvett, szőlősben végrehajtott légyott videója jelent meg. Véletlenül. Vagy sem.

 Silvina Luna az a fajta szépség, akinek egyelten vágya van: híresnek lenni, mindegy hogyan. Színésznőnek készült, de ambícióit nem követte siker. Az argentin szépség úgy gondolta: Miamiban majd befut ezért összepakolt és elutazott hazájából, de egy év múlva hazatért. Ekkor jött az első siker: 2007-ben bekerült az argentin Big Brother második szériájába, ahol egy egész ország megismerte az egyébként eszményi idomokkal megáldott szépséget. A pici derekú, de hatalmas mellű és formás fenekű Silvina Luna nem nyerte meg a valóságshowt, de kapott több felkérést: argentin TV-showkban lépett fel, vendégszerepelt néhány TV-sorozatban, illetve a Maxim és a Playboy címlapján is díszelgett.

Az utóbbi 1-2 évben viszont igencsak eltűnt a köztudatból, bár néha-néha egy-egy topless fotó azért megjelent róla. Egészen mostanáig. Silvina Luna most egy házi szexfilmben bukkan fel, amit valószínűleg buliból készített el. A videó egy szőlősben készült (mobiltelefonnal, mert a minősége elég silány) ahol a hölgyike először csak a melleit veszi elő, majd lekerül a többi ruha, s a magányos számba egy pasi is bekapcsolódik...

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!