Bulvár, celeb

2011.07.06. 13:33

Kerry Katona: Egy életre eleget kokóztam

A magyar származású angol celeb, Kerry katona nem győzi hangsúlyozni mennyire nem kábítószerfüggő.

A magyar származású angol celeb, Kerry katona nem győzi hangsúlyozni mennyire nem kábítószerfüggő.Legutóbb attól volt hangos a szigetországi sajtó, hogy Kerry Katona szakított ügynökével, a pletykák azonnal szárnyra keltek, talán ismét a drogokhoz fordul Kerry. Az egykori Atomic Kitten énekes, tévés személyiség és ex-öltáncos Katona azonban cáfol minden hasonló feltételezést, 18 hónapja tiszta.

A Star magazinnak nyilatkozó harminc éves Kerry Katona elmondása szerint egy millió év múlva se nyúlna többé droghoz, eleget kokózott egy életre. – Megértem az emberek miért gondolják rögtön ezt, nyilván a múltam miatt, de az elmúlt 17 hónapban kőkeményen dolgoztam és mindezt csak azért vágják most a fejemhez mert lecseréltem az egész k******tt management csapatomat – mondja nem éppen virágnyelven.

Kerry Katona azt sajnálja a legjobban, hogy gyermekei jövőjére nem tett félre pénzt.

A négygyermekes Kerry Katona azt is elárulja a vele készült interjúban, hogy szeretne a filmes világba betörni, ezért dobta ügynökét. – Vágyom arra a fajta nyilvánosságra, publicitásra, dolgozni akarok. Nem csak állandóan premierekre és mindenféle megnyitókra járkálni, saját magam akarok lenni. Egyszerűen csak Kerry akarok lenni – mondta.

A dolog hátterében azonban oroszlánszerepet játszik Kerry anyagi helyzete, ami közel sem rózsás. Barátai próbáltak kölcsönadni neki, de Kerry Katona hajthatatlan: - Tizennégy éves korom óta dolgozom, mindig megkerestem a saját pénzem. Ez az egyetlen, amit megbántam, az a pénz nem az enyém lett volna, hanem a gyerekeimé. Az volt a jövő és mind elszórtam – bánja korábbi életvitelét Kerry Katona.

Kerry Katona karrierje

A magyar származású híresség 1999-2001-ig a női pop trió, az Atomic Kitten tagjaként alapozta meg hírnevét. 2004-től máig főként könnyű-szórakoztató televíziós műsorokban szerepelt, illetve magánéleti-és drogproblémái miatt volt ismert. Szerepelt a Celeb vagyok! brit valóságshowban, bíróként jelen volt a brit Sztár vagy tehetségkutatóban. Az ITV-n futott a My Fair Kerry című dalos műsora, illetve szerepet kapott az ír Showband nevű tánczenekarban, ami Írországban nagyon népszerű. 2007-2009 között további három, MTV által vetített valóságshowban szerepelt Kerry Katona, illetve 2009 végén Próbált a celebeknek indított Big Brotherbe is berkülni, de megbukott a pszichológiai teszteken. Legutóbb a Dancing on Ice hatodik szériájában versenyzőként vett részt Daniel Whiston jégkorcsolyázó társaként. Mindeközben kiadott egy önéletrajzi és egy önsegítő könyvet is, valamint három regényt, és létrehozott egy gyerekeket érintő jótékonysági alapot.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!