Bulvár, celeb

2011.07.05. 13:28

Courteney Cox megmutatta pazar luxusházát

Bepillantattunk Courteney Cox házába, egy csodálatos kialakítású és fekvésű malibui ingatlanba.Vigyázat, rongyrázás!

Bepillantattunk Courteney Cox házába, egy csodálatos kialakítású és fekvésű malibui ingatlanba.Vigyázat, rongyrázás!Az Elle Decor magazinnak mutatta be Courteney Cox malibui pecóját, ahová előző házából a túlzott nyilvánosság miatt menekült. Sós vizű medence, teniszpálya, vendégház és persze egy vetítőterem. A kisebb falucska Courteney Cox menedéke.

Korábbi házukat John Lautner tervezte, aki az egyik leghíresebb ingatlanos Los Angelesben. Courteney azóta elvált David Arquettetől és hét éves lányával, Cocoval költözött az új ingatlanba. Régi házukról így mesél: – A legjobb hely, ahol valaha éltem, esélytelen lett volna lemásolni. De nem akartuk kettészelni, ezt egyszerűen nem teheted meg egy Lautner házzal – mondja Courteney.

Courteney Cox modern csűrt akart

Így hát teljesen úgy irányvonalat akartunk találni az új kialakításánál. Azt akartam, úgy nézzen ki, mint egy modern csűr – meséli. Courteney tisztában volt vele, hogy lesz mit átalakítani, hisz új házának előző tulajai javarészt sötétebb árnyalatokkal dekorálták a kérót. – Gyönyörű volt, de nem szeretem a túl sötét dolgokat és tudtam, hogy hatalmas renoválásra lesz szükség, amíg eléri az ízlésemnek legmegfelelőbbet.

Courteney Cox gyönyörű háza képeken >>>

A Jóbarátok egykori Mónikája szerint: – Jó néhány eddigi költözésem és korábbi lakásaimnál szerzett tapasztalataimnak köszönhetően, szerencsére most már pontosan tudom, mit és hogyan akarok – fogalmazott. A kétszemélyes család új fészkét Michael Kovac tervezte, de Courteney végig felügyelte a folyamatot, még a teniszpálya árnyalatának kiválasztásakor is. – Courteney minden egyes létező színárnyalatból, ami csak fellelhető a palettánkon kért mintát – mondja Kovac.

– Mindenki azon dolgozott, hogy a pigmenteket új kombinációkban keverjük ki, pontosan olyannak kellett lennie mindennek, ahogy azt ő elképzelte – avat be minket a kulisszatitkokba Kovac. Courteney Cox amúgy hetente rendez medencés és karaoke bulikat új házában, így a vetítőterem oldalához hozzácsaptak egy kis folyosó-konyhát, külön hot dog adagoló ablakkal. Ja és lávakövek is díszítik a kertet természetesen, ami a tengerre néz. Nem rossz a reggeli kávéhoz…

- MON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!