Bulvár, celeb

2011.06.08. 18:16

Tizenöt millió dollárért eladó Gábor Zsazsa villája

<p>Washington (MTI) -&nbsp;&nbsp;Tizenöt millió dollárért eladásra kínálták fel kedden Gábor Zsazsa házát Los Angeles Bel Air negyedében, miközben a 94 éves színésznőt ismét kórházban kezelték egy fertőzés miatt.</p>

Az exluzív, domboldalra épült környéken található ingatlanban négy hálószoba, öt fürdőszoba és egy medence is található. Gábor Zsazsa férje, Frederic von Anhalt herceg először januárban nyilatkozott úgy, hogy a villa már túl nagy kettőjüknek, de akkor még 28 millió dollárt remélt érte, ami ingatlanszakértők szerint irreálisan magas összeg.

    A magyar származású Gábor Zsazsa korábban azt állította, hogy a házat Howard Hughes iparmágnás, a repülés szerelmese építtette, és lakott benne Elvis Presley is, de ezt független forrásokból nem sikerült megerősíteni.

    Anhalt, aki a feleségét gyakran kezelő kórház szomszédságába akar költözni, még az idén el kívánja adni Gábor Zsazsa gazdag ruhatárát, bútorait és antikvitásait is. A színésznő egy tavalyi medencecsonttörés miatt több ízben is ápolásra szorult. Januárban üszkösödés miatt amputálni kellett az egyik lábát, majd szélütés miatt elvesztette a beszédkészségét. Nemrégiben tüdőgyulladással kellett beszállítani, most pedig egy etetőcsőtől kapott fertőzést Gábor Zsazsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!