Bulvár, celeb

2011.06.30. 13:32

Ebben a puccos házban él Katy Perry

Fényűzni azt tudnak a sztárok, Katy Perry és komikus férje röpke 1.2 milliárd forintért vett magának egy kulipintyót.

Fényűzni azt tudnak a sztárok, Katy Perry és komikus férje röpke 1.2 milliárd forintért vett magának egy kulipintyót.Katy Perry és férje, Russell Brand nem aprózta el, saját moziszoba, kandalló és hatalmas szobák. Bár nyilván a klasszikus stílusú bútorokat lecserélik majd, a párocska ugyanis mindig nagyon trendi. A huszonhat éves énekes és tíz évvel idősebb férje tavaly októberben házasodott össze, Indiában egy tigrisrezervátumban.

A párocska azóta remekül megvan, de a Kaliforniából származó Katy Perry nem szeretett volna nagyon elszakadni gyökereitől, ezért döntöttek Santa Monica mellett. A spanyol stílusban épült ház korábbi tulaja az egyik legrégebbi amerikai humorlap, a National Lampoon vezérigazgatója volt, Daniel Laikin.

Laikint egyébként 45 hónapnyi börtönre ítélték, tőzsdei manipulációi miatt, így biztosan jól jött most neki a bevétel. A ház amúgy egy évad erejéig a rózsaceremóniás valóságshow amerikai verziójának helyszíne volt. Medencéje alapfelszereltségnek számít, de van külön vendégház és összesen 9 fürdőszoba a 7 háló mellé. Viszont nem forog kacsalábon.

Katy Perry pályája meredeken ível felfelé. A jelenleg épp koncertkörúton turnézó Perry Michael Jackson korábbi rekordját is beállíthatja, ha új slágere, a Last Friday Night az amerikai listák élén landol. Jelenleg ugyan negyedik, de ha az élre tör, nagylemezéről már az ötödik sláger lenne, ami meghódítja az amerikai listákat.

- MON -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!