Bulvár, celeb

2011.03.08. 15:42

Videón Lindsay Lohan bolti lopása!

<p>Kiadták azt a bolti kamerafelvétel, amin látható, ahogy a botrányhősnő elemel egy félmillió forint értékű nyakláncot.</p>

Lindsay Lohan sokadszorra ígérte, hogy megjavul. Persze nem így szó szerint, az ígérte, leáll az ivásról és a különböző szerekről, miután többször volt elvonókúrán, mint amennyi filmszerepet kapott mostanában. Ebben az ígéretben arról nem volt szó, hogy lopni sem fog. Úgy tűnik a botrányos Lindsey Lohan -nek egyszerűen lételeme az önpusztítás, vagy valamilyen törvényi kihágás (vagy együtt a kettő), hiába állítja, hogy újra csak a színészettel akar foglalkozni, hiszen momentán többet jár elvonókúrára és bíróságra, mint forgatásra.

Lindsay Lohan lopása videón >>>

A lopásról - amiért akár 3 évet is kaphat, ha elítélik - készült bolti belső kamerafelvételt tegnap nyilvánosságra hozták az USA-ban. A Lindsay Lohan tárgyaláson egyébként azt mondta a színésznő: nem lopta el a mesés ékszert, csupán kölcsönvette azt.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!