Bulvár, celeb

2011.02.16. 16:23

Még mindig bombázó a Dallas sztárja

<p>Ki ne emlékezne Jockey szexi feleségére a Dallasból? Nem gondolnánk, de az elmúlt 2 évtized alatt szinte semmit nem változott.</p>

Magyarország Samantha-ként, a világ Sue Ellen-ként ismerte meg (a magyarországi fordításban valamiért a Samantha nevet kapta) Linda Gray színésznőt és annak ellenére, hogy a Dallas neki is hatalmas sikert, népszerűséget és ezzel együtt számos további szerepet hozott sokunknak még mindig sorozatbeli neve ugrik be.
Linda nem sokat konyított a színészséghez a Dallas előtt, ugyanis modellként dolgozott, s ezt a szerepet is szépségének köszönhette. Most a főműsoridős teleregény befejezése után 20 évvel Linda 70 éves és újra a kifutóra állt a New Yorkban megrendezett The Heart Truth s Red Dress elnevezésű események több más hírességgel együtt.
Lenyűgöző, hogy a színésznő szinte semmit nem változott. Arcán alig-alig látszódik ránc és az alakját is csodálatosan megőrizte.
A hírek szerint egyébként új Dallas-mozi készül, vagyis a Korai évek, a Jockey visszatér és az Ewingok háborúja után ez lenne a negyedik egész estés film. Azt sem titok, hogy Linda Gray már aláírta a szerződést csakúgy, mint Larry Hagman és Patrick Duffy. Eközben Jennifer Love Hewitt és a Lostból ismert Josh Holloway nevét is összefüggésbe hozták a Dallas remake-kel.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

Akárhogy is: Linda Gray marad, aki volt, Jockey felesége, 20 évvel öregebben, de még mindig ugyanúgy gyönyörűen.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!