Bulvár, celeb

2010.09.01. 18:57

Szőrösen, bikiniben parádézik Julia Roberts

<p>A színésznő nem híve a hónaljszőr eltávolításának, és ezt feltartott kézzel mutogatja is. Viszont még mindig elképesztő az alakja.</p>

Julia Roberts, az örök Pretty woman 42 éves, de még mindig nagyon jól tartja magát alakilag, amit a napokban meg is mutatott a hawaii nyaralása alatt. A visszafogott kék mintás bikinit viselő színésznőt férje Danny Moder és Harry fia kísérte el a nyaralásra. A sztárcsalád boldogan lubickolt a vízben és sétáltak a parton, amikor lencsevégre kapták őket és sajnos Julia Roberts a haját igazítva felemelte a kezét is, amivel láthatóvá tette borotválatlan hónalját.

Nézze meg a képeket >>>

A színésznő ezzel egyszer már kellemetlen helyzetbe hozta magát. Ez még 1999-ben történt egy londoni interjú során, amikor profi sminkben, szép újatlan piros flitteres ruhában nyilatkozott (a Sztárom a párom premiervetítése előtt) és egy óvatlan pillanatban felemelte a karját, akkor is hajigazítás céljából. A feltáruló látvány elég kiábrándítóan hatott. Úgy tűnik Pretty woman azóta sem lett jobb barátságban a borotvával.
- MON -

Ezek is érdekelhetik