Bulvár, celeb

2010.09.11. 14:10

Pornós fiú karjaiba kergették Szabó Zsófit

<p>Megalázó helyzetbe került a Jóban Rosszaban Bettyjét alakító Szabó Zsófi, miután kiderült: a melegpornó oldalakon pózoló Balázs lett a választottja.</p>

Leleplező írás jelent meg egy internetes portálon Balázsról, az Édesnégyes című párkereső show eheti győzteséről: a jóképű fiúról kiderítették, hogy egy melegpornós oldalon jelentek meg pucér fotói. A műsorban Szabó Zsófi kegyeit elnyerő fiatalember testének minden apró és kevésbé apró részletét megmutatja, egy videón pedig magát kényezteti.
A Jóban Rosszban Bettyjét alakító Szabó Zsófit megviseli a kínos botrány.
– Én nem tudtam arról, hogy Balázs szerepelt ilyen jellegű mozgóképen. Azért választottam őt, mert egész héten küzdött értem, és közelebb kerültem hozzá, mint a többiekhez.

Balázs nem tagadja, hogy testével keresett pénzt, de nem érzi, hogy pironkodnia kellene.
– Sohasem pornóztam, csak szóló aktmunkáim voltak. Nem vagyok meleg, és Zsófinak is elmondtam, hogy életemnek volt egy ilyen időszaka – nyilatkozta a Borsnak Varga Balázs. – Soha nem feküdtem le férfiakkal, sem pénzért, sem a magánéletemben. Egyetlen képen szerepelek több fiúval, de azon nem érünk egymáshoz. A világ legnagyobb aktfotósaival dolgozhattam. Való igaz, a videofelvételen kézzel szerzek örömet magamnak. Ez egy fotózás után készült. Akkora összeget kínáltak érte, hogy úgy gondoltam, ez már dupla öröm lesz....

 Folytatás a borsonline.hu oldalon >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!