Bulvár, celeb

2010.04.12. 09:28

Anikó bebukta az amerikai álmot

<p>Nagy reményekkel utazott Amerikába Molnár Anikó, ahol álláskeresését egy gáláns férfi finanszírozta.</p>

Márciusban óriási médiafelhajtás közepette eltűnt, majd váratlanul megkerült Molnár Anikó. A bulvárlapok szenzációként tálalták a hírt, hogy a Molnár Amerikába utazott, s onnan lehet, hogy soha többé nem tér haza. Ehhez azonban egy rendes állás is kellett volna, hiszen bármennyire gáláns volt az a bizonyos lovag, aki a kint tartózkodás hosszú heteit állta, Anikó csak turistavízumot kapott az útra. Azzal pedig, bármennyire tehetséges valaki a kártyaosztásban, a vetkőzésben vagy az erotikus táncban, csak 3 hónapig lehet az álmokat kergetni az ígéret földjén - írja a Nana.hu.

Így Anikó is kénytelen lesz leszegett fejjel szülőhazájába visszatérni.
– A húgom nem talált olyan munkát, ami miatt kint maradhatott volna. Nyitott a repülőjegye, három hónapon belül haza kell jönnie, mivel turistavízuma van. Persze átmehetne Mexikóba meginni egy kávét, és onnan vissza az Egyesült Államokba, de mi van, ha nem engedik vissza? – mondta a Borsnak Anikó bátyja, aki szerint a húga örül, hogy végre elbújhatott egy kicsit a világ szeme elől. Majd leszögezte, nővére amerikai „életét” az ismerősei finanszírozták. Ennek némiképp ellentmond az édesapa pár héttel ezelőtti nyilatkozata. Ő ugyanis akkor azt mondta, egy gáláns férfibarát a mentor.

A végeredmény szempontjából végül is mindegy, hogy ki állta a hosszúra nyúlt nyaralást, ami aztán mégsem telt tétlenül.
– Nem engedik, hogy fizessen, eltartják. Ez egy család, Anikó szerint nagyon szimpatikus emberek. Mi nem ismerjük őket, talán amikor a húgom kint járt Las Vegasban, akkor került velük közelebbi kapcsolatba. A munkakeresés mellett hiányoznak neki a pomázi kutyaotthon lakói, akiknek az érdekeit kint is próbálja képviselni. Már egy híres kutyaidomárral is fel akarta venni a kapcsolatot, meg a tetovált állatmentőkkel is, de sajnos egyikükkel sem sikerült. A sikertelenségek ellenére nagyon jól érzi kint magát, jön-megy, nézelődik, jár kint egy konditerembe. Itthon pedig munka várja, amit én találtam neki – mondta a báty a napilapnak, azt azonban nem árulta el, hogy a tengerentúli kiruccanás után mit fog csinálni Anikó.
Forrás: www.nana.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!