Bulvár, celeb

2007.12.23. 08:44

Sztárválogatás 2007 - 7. rész - Paris Hilton

<p>2007 májusában egy Los Angeles-i bíró 45 napos börtönbüntetéssel sújtotta Paris Hiltont. A szállodaörökösnő is híres a különféle botrányairól, ezeket foglaltuk össze. <DIA width="850" height="630" alt="Paris Hilton kisasszony"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_kisasszony/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Paris Hilton kisasszony" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<DIA width="650" height="690" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_2007__12__21_/index.shtml , SERIE ,650,690)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Paris Hilton 2007. 12. 21." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<DIA width="650" height="690" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_Berlinben_2007__12__21_/index.shtml , SERIE ,650,690)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Paris Hilton Berlinben 2007. 12. 21." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Paris Hiltont még januárban ítélték három év felfüggesztett börtönbüntetésre ittas vezetés miatt, valamint ideiglenes bevonták a jogosítványát, de utána kétszer is vezetés közben állították meg a rendőrök.

A bulizós életvitele miatt a bulvárlapok kedvencének számító hölgy azzal védekezett: nem tudta, hogy jogosítványát visszavonták.

A bíróság előtt májusban azonban kiderült: egy őt januárban megállító rendőr figyelmeztette, hogy nem vezethet autót, amit akkor Hilton tudomásul is vett, és erről egy papírt is aláírt. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy februárban a megengedett sebességnél gyorsabban, kikapcsolt lámpával hajtson a Sunset Boulevardon, ahol újból megállította a rendőrség, majd feljelentést tettek ellene.

 

Sztárválogatás 2007
 A 2007-es évben sem maradtak el a botrányok, bakik és érdekességek a sztárvilágban. Most ezeket gyűjtöttük össze, és januárig mindennap felelevenítjük, kik voltak azok a hírességek, akiknek nem egészen úgy sikerült 2007, ahogyan gondolták.

>




 

 

2007. június 4-én megkezdte Paris Hilton hatalmas sajtóérdeklődés mellett a börtönbüntetését. A körülményekhez képest jól volt Paris Hilton, miután eltöltötte első éjszakáját egy Los Angeles külvárosában található börtönben.

Az ügyvéd szerint a hotellánc-örökösnő "sokat elmélkedik életén és azon, hogyan teheti jobbá a világot." Richard A. Hutton riportereknek hozzátette: csak azért tették magánzárkába védencét, mert híresség.

Paris Hilton magánzárkát kapott a 13 éves börtönben, így a nap 23 órájában külön lesz a többi, 2200 elítélttől. Cellájában két priccs, egy asztal, egy wc, egy mosdókagyló és egy kis ablak is van. Minden nap egy órát tölthet magánzárkáján kívül: ekkor zuhanyozhat, tévét nézhet és telefonálhat is. Mobiltelefonját elvették tőle.

A szobácska elég világos, viszont a börtön zaja ide is beszüremlik.
Nem csak az alvással van probléma. Parisnak nincsen étvágya, gyakorlatilag semmit sem eszik.
A rabtásak kántálni kezdtek, mikor rabságának második reggelén Paris visszament cellájába.
A nevét skandálták: Paris, Paris, Paris, mire ő integetett, és mosolygott, akárcsak "kint".
"Nem érdemled meg, hogy itt legyél" – mondta neki egy őrizetes.
Megint valaki más divatmagazinból hajotgatott pillangót csúsztatott be neki az ajtaja alatt.
"Az őrök is nagyon kedvesek" – árulta el az örökösnő.

2007. június 13-án Meglátogatták csemetéjüket a Hilton szülők, saját szemükkel láthatták Parist a rácsok mögött.

Katey Hiltont kígyózó sorokban várták a börtön bejáratánál, ám ő csak kifelé adott interjút. A megszokottaktól eltérően az újságírók garmadájának egyetlen kérdése sem volt a szállodaipar jelenlegi helyzetével, mikor és mennyi hotelt szándékszik épp eladni Katey, egyetlen dolog érdekelte őket, hogy érzi magát a szőkeség a rácsok mögött.

A látogatás kisebb vitát kavart, ám Steve Whitmore, a sherif szóvivője szerint teljesen normális, hogy a rabokat meglátogathatják hozzátartozóik, különösen ebédidőben, akkor ugyanis a legnagyobb a nyugalom. Ezzel persze és Hilton kisasszony egyéb állítólagos kedvezményezettségével sokan nem értenek egyet. A börtön igazgatója nem tudta és nem is kívánta kommentálni a Parisszel való bánásmódot.

 

2007. június 26-án Paris Hilton szabadult a börtönből.

Az amerikai hotellánc-örököst paparazzik és tévések tömege várta a kijáratnál, a levegőben helikopteres stábok köröztek, csakhogy meg tudják örökíteni a szőke partihölgy első lépéseit a szabad világban.

A börtönbüntetés "Isten üzenete volt", hogy változtassa meg életvitelét, és pozitív példát mutasson a rá felnéző lányoknak. - nyiltakozta Paris Hilton.

Persze a szabadulás óta is kisebb-nagyobb botrányok jelentik Paris Hilton életét, de manapság inkább a reklámozásra, a modellkedésre figyel. Természetesen a partik sem maradhatnak el.

További cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!