Bulvár, celeb

2007.12.20. 07:34

Sztárválogatás 2007 - 4. rész -Salap

<p>Akaratlanul, sőt, tudtán kívül az internet „sztárjává” vagy bohócává válhat az ember. Ez történt idén márciusban, amikor egy bokszot szerető hajléktalan beleélte magát Erdei Zsolt helyébe. <dia width="850" height="630" alt="Éljen Erdei! Miskolc, Búza tér 2007.04.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_ljen_Erdei__Miskolc__B_za_t_r_2007_04_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Éljen Erdei! Miskolc, Búza tér 2007.04.03." /></a></dia></p>

Akit a tévében, újságban, moziban látunk, azt szeretjük nézni, arról szeretünk olvasni, előtte tisztelegni, vagy rajta nevetni a világhálón is. Az internet az utóbbi években elkezdte azonban kitermelni saját "sztárjait", méghozzá annak révén, hogy a korszerű technika segítségével ma már bárki lefényképezhet, lefilmezhet bármit, vagy bárkit, akit erre édemesnek talál. És ezt korlátlanul megoszthatja másokkal. Ez történt Miskolcon, 2007 márciusában.

 

 

 

Salap Attila beleélte magát a neves magyar világbajnok, Erdei Zsolt ökölvívómeccsének tévés közvetítésébe, élénk stílusban és taglejtésekkel adta elő nézeteit Erdei Zsolt esélyeiről, amit a kocsma közönségéből valaki kellően viccesnek talált, videókamerával rögzítette, így a mókás filmecske főszereplője az internetes videómegosztók révén napok alatt "világhírű" lett.

Körülbelül így történhetett, Salap Attila így tudja rekonstruálni a történteket.

A felvétel után szerkesztőségünk megkereste Salap Attilát.

Tudja-e, hogy népszerű ember lett? - kérdeztük tőle.

- Hallottam - válaszol fanyar mosollyal -, marhára odavagyok érte. Az a téma, hogy ez a szerencsétlen alkoholista hajléktalan Erdeit dicsérte. Pedig én 11 évig sakkoztam a Fradiban! - emlegeti fel többször is a beszélgetés során.

Mikor filmeztek le? Sejtem. Két hete. Be voltam rúgva - magyarázza, miért nem emlékszik pontosan a "sztárrá válás" kezdeteire.

- Később mentem megint inni a Búzára, mondták, te híres ember vagy! Nem is tudtam, válaszoltam.

A továbbiakban sportelemzéseibe avatott be minket: Erdeit félti, mondja, "lesz, aki kiüti", Lékónak is drukkol, de "Kramnyik ellen nem fog nyerni, mert fél". Végül a sport téma és saját élete párhuzamba rendeződik:

- Én az itallal vagyok párbajban. Minden bokszolót kiütnek. Engem ez. Papp Lacit viszont senki nem ütötte ki! Legyen akkor úgy, hogy Erdei is nyerjen, meg Lékó is nyerjen. És én is. Nagy akaraterő kell. Ami nekem, sajnos, nincs.

Sztárválogatás 2007

A 2007-es évben sem maradtak el a botrányok, bakik és érdekességek a sztárvilágban. Most ezeket gyűjtöttük össze, és januárig mindennap felelevenítjük, kik voltak azok a hírességek, akiknek nem egészen úgy sikerült 2007, ahogyan gondolták.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!