Bulvár, celeb

2007.12.18. 07:33

Sztárválogatás 2007 - 2. rész - Segal

<p>Segalt a Való Világ 3 című műsorban ismerhettük meg 2003-ban, miután az első körben kiszavazták, eltűnt a médiából. 2005. májusában a férfit kommandósok fogták el.</p>

2005. májusában a férfit kommandósok fogták el egy budapesti áruház parkolójában, akkor 50 millió forint értűkű drogot foglaltak le a rendőrök.

A 2007-es év mondhatni jól kezdődött Segal számára, januárban ugyanis az eredetileg 15 milliós óvadékot 6 millió Ft-ra módosították, így házőrizetben várhatta a tárgyalást. Végül a 6 millióból 8 millió lett és Segal 2007 májusában szabadult a börtönből. Azt, hogy kik fizették ki a pénzt, Segal ügyvédje nem árulta el.

Sztárválogatás 2007

A 2007-es évben sem maradtak el a botrányok, bakik és érdekességek a sztárvilágban. Most ezeket gyűjtöttük össze, és januárig mindennap felelevenítjük, kik voltak azok a hírességek, akiknek nem egészen úgy sikerült 2007, ahogyan gondolták.

Segalt és társait 2005. június 19-én kapcsolták le a rendőrök egy bevásárlóközpont parkoló-jában,autójukban jelentős mennyiségű kábítószert találtak, ecstasy tablettákat és kokaint.

Az egykori villalakó azt állította: nem tudott a jármű pótkerekébe rejtett szállítmányról, csupán utas volt.

Segal és társai ellen 650 millió forint összértékű kábítószerrel való visszaélés miatt emeltek vádat. Mivel ez jelentős érték, ráadásul a vád szerint bűnszervezetben követték el a csempészetet, akár életfogytiglani börtönt is kaphat a valóságshow-szerepelő, aki a fegyházból miskolci otthonába ment.

2007 novemberében kezdődött meg a per. A vádismertetéssel és két vádlott kihallgatásával kezdődött meg hétfőn a Fővárosi Bíróságon az a per, melynek harmadrendű vádlottja az egykori VV-lakókéntSegal néven ismertté vált miskolci férfi.

Az első tárgyalási napon a vádismertetés után az első és másodrendű vádlottak kihallgatásával kezdődött meg a per. Az elsőrendű vádlott nem tett vallomást.

Segal kihallgatását a következő napra tervezték, de ő sem tett vallomást. Majd továbbra is tagadta, hogy bűnszervezet tagja lett volna és kábítószerrel kereskedett. A másodrendű vádlott kihallgatásával folytatódott a tárgyalás, a bíróság felolvasta a vádlott nyomozás során tett vallomásait, ahol több Segalra vonatkozó terhelő adat is szerepelt, csakhogy a végén a vádlott már jelentős részben visszavonta ezen állításait, szerinte a rendőrségen félreértelmezték amit mondott.

Segal az ügyben betöltött szerepét már csak vélelmezésnek nevezte. Azt megerősítette, hogy találkozott vele néhányszor, de azt konkrétan nem is tudta mit csinál. Az egykori sztriptíztáncosnő visszavonta korábbi, a rendőrségen tett vallomását. Abban még terhelő tényeket mondott Segallal kapcsolatban, mi szerint látta, amikor a pótkerék átadása megtörtént, s látta azt a kamerás telefonnal készített felvételt is, amin a VV show egyik műsorvezetője kokaint szív fel mások társaságában.

Segal kijelentette, hogy nem érzi magát bűnösnek nem követte el a kábítószerrel való visszaélést, nem üzletelt a droggal, nem volt bűnszervezet tagja sem, csupán a kábítószerfogyasztásban érezte bűnösnek magát. A vallomásttételt is megtagadta, azt mondta, hogy az ügy jelenlegi szakaszában nem kíván vallomást tenni.

A tárgyalás 2008-ban folytatódik, ha bebizonyosodnak a vádak, akkor Segal életfogytiglani fegyházbüntetést is kaphat.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!