Bulvár, celeb

2007.12.29. 07:58

Sztárválogatás 2007 - 13. rész: Annácska

<p>Kelemen Anna playmate pornóbotrányaitól tartott a felső tízezer 2007 augusztusában. Majd a modell kutyája okozott kellemetlen perceket. <dia width="850" height="630" alt="Kelemen Anna"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kelemen_Anna/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kelemen Anna" /></a></dia></p>

2007 augusztusában Kelemen Anna bevallotta, hogy róla szól Havas Henrik hamarosan megjelenő botránykönyve. Annácska nyíltan beszél kábítószerezéséről és a hazai hírességekkel folytatott vad orgiáiról is.

A könyv jelenleg a Méhkirálynő, K. A. története címen fut, noha a kiadó erre Annával kötött szerződést. Ennek is megvan a magyarázata.

- Azért kellet ezt a monogramot, illetve kitalált nevet használnunk, mert Kelemen Anna hónapokra eltűnt, amikor a kézirat egy része már a nyomdában volt. Ilyen formán nem tudtuk vele írásban is rögzíteni a személyiségi jogokra vonatkozó részt - magyarázta Brenyó József, az I.A.T Kiadó vezetője.- A napokban azonban előkerült - mint kiderült, elterelésen kellett részt vennie, hogy végleg kigyógyuljon a drogokból - , így a történet utolsó fejezeteiben már teljes névvel vállalja pikáns kalandjait.

Remélem, hogy sikeres lesz a kötet, hiszen Havas Henrik már három éve nem jelentetett meg könyvet, a Méhkirálynő pedig mindenképpen színvonalas és igen izgalmas olvasmány.

Kelemen Anna a playmate-verseny dobogójáról eljutott oda, hogy a róla készült könyvből 78 nap alatt 10 millió forinttal gazdagodott.

40 ezer példányban fogyott el a könyv, a pénzcsapot azonban most elzárta egy rosszakarója: a teljes könyvet felrakta az internetre, így ezentúl , aki olvasni akar Kelemen Anna szexuális életéről, ingyen is megteheti, nem kell hozzá megvenni a könyvet.

Az eddig gyűjtött 10 millió egy kisebb vagyon, ám Annácska nem titkolja: havonta egymilliót költ arra, hogy szép és kívánatos maradjon. Így hamar feléli a pénzt.

Októberben rendőrségi eljárás indult Kelemen Anna ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt. A playmate kutyája megtámadott ugyanis egy idős nénit. A szerencsétlenül járt szomszédra az utcán ugrott rá az eb, a szemtanúk elmondása szerint a szőkeség azonban nem segített a 77 éves asszonyon, csak sikoltozott.

Végül egy arra járó autós mentette meg a nőt. Az asszony kezét annyira megmarta az állat, hogy azóta kétszer meg kellett műteni, de ujjait nem tudja mozgatni.

 Az igazságügyi ebszakértő megállapította, hogy a playmate kedvence, aki néhány hónapja egy idős néni kezét marcangolta szét, harci kutyának számít. Gazdájára, valamint környezetére is életveszélyes.

- Annácska Zeusz nevű keverék ebének vonásain egyértelműen látszik, hogy valamely hosszúlábú staffordshire terrier, illetve pitbull keveréke, leginkább a bandogra, a legbrutálisabb harcikutyára hasonlít. Bizalmatlanságot sugall a kutya tekintete is, miután a szeme színe világossárgás, ez a harci kutyáknál a különösen kiszámíthatatlan jellemre utal - magyarázta Soós Attila, igazságügyi ebszakértő, kynológus.

Decemberben zsírleszívásra jelentkezett Kelemen Anna, de az orvosok nem vállalták a műtétet.

Sztárválogatás 2007
 A 2007-es évben sem maradtak el a botrányok, bakik és érdekességek a sztárvilágban. Most ezeket gyűjtöttük össze, és januárig mindennap felelevenítjük, kik voltak azok a hírességek, akiknek nem egészen úgy sikerült 2007, ahogyan gondolták.






Az elmúlt hónapokban  Annácskára jócskán felszaladt néhány kiló plusz, főleg a hasára. Hogy visszanyerje régi alakját, a szépség drasztikus beavatkozásra szánta el magát: egy hónappal ezelőtt zsírleszívásra jelentkezett az egyik magánklinikára. Az előzetes konzultáción minden rendben ment, ezen a héten feküdt volna be a műtétre.

De az utolsó megbeszélésre olyan állapotban érkezett, hogy az orvosok nem vállalták el az altatását, így lelkiismereti okokból inkább lemondták a beavatkozást.

- Amikor Anna bejött a konzultációra, patakokban folyt az orrából a véres savó. Látva az állapotát, úgy döntöttek az orvosok, hogy nem merik elaltatni a zsírleszívó műtéthez, ugyanis nincs rá biztosíték, hogy fel is ébred. Nem tudni, hogy mit szed, s hogy iszik-e rá.

 További cikkek:

  • Sztárválogatás 2007 - 12. rész: Winehouse

  • Sztárválogatás 2007 - 11. rész: George Michael
  • Sztárválogatás 2007 - 10. rész: Pamela Anderson
  • Sztárválogatás 2007 - 9. rész: Beyoncé
  • Sztárválogatás 2007 - 8. rész: Bush
  • Sztárválogatás 2007 - 7. rész: Paris Hilton
  • Sztárválogatás 2007 - 6. rész: Miss USA
  • Sztárválogatás 2007 - 5. rész: LiLo
  • Sztárválogatás 2007 - 4. rész: Salap
  • Sztárválogatás 2007 - 3. rész: Farkasházy
  • Sztárválogatás 2007 - 2. rész: Segal
  • Sztárválogatás 2007 - 1. rész: Britney Spears



  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!