Bulvár, celeb

2007.12.14. 08:13

Courtney Coxnak választania kell

<p>A Jóbarátok Monicáját válaszút elé állította férje, David Arquette. Courtney Coxnak el kell döntenie David vagy Jennifer Aniston. <dia width="850" height="630" alt="Courtney Cox 2007. 12. 14."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Courtney_Cox_2007__12__14_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Courtney Cox 2007. 12. 14." /></a></dia></p>

David Arquettnél betelt a pohár. Teljesen elege van abból, hogy neje, Courtney Cox lassan több időt tölt barátnőjével, Jennifer Anistonnal, mint vele. Nagyon idegesíti, hogy Jennifer mindenhol ott van, és állandóan osztoznia kell vele feleségén.

A barátnők még a Jóbarátok forgatásán kerültek szoros kapcsolatba, és az eltelt 13 évben elválaszthatatlanok voltak, és ma is azok.

David Arquette viszont új szabályokat akar lefektetni. Amikor Jennifer Aniston közös vakációról kezdett el beszélni, és szervezkedni, végleg tele lett a pohár.

A Courtney Cox - David Arquett pár egyik ismerőse így nyilatkozott: "Courtneynek döntenie kell. Ez így nem mehet tovább. David annyit szeretne, ha Jennifer nem ugrana be hozzájuk mindennap, és éjfél és reggel 8 között csak vészhelyzetben telefonálna”.

Ezek talán nem teljesíthetetlen kérések.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!