Bulvár, celeb

2007.12.11. 15:57

Cameron Diazt meghódították

<p>John Mayer gitárja nagyon be lehet hangolva, hisz Cameron Diaz-t is meghódította a zenéjével. <dia width="850" height="630" alt="Cameron Diaz arcai"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Cameron_Diaz_arcai/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Cameron Diaz arcai" /></a></dia><BR /></p>

Gyerekként sokan akarnak rocksztárok lenni, mivel nagyon menőnek tűnik a zenekarban való zenélés, kamaszként már a nők beszerzése miatt tépnék jó páran a húrokat. Idős fejjel visszagondolva, pedig szinte mindenki bánja, hogy a popkarrier kimaradt az életéből.

A zenészeknek, legyen szó a legrosszabbról is, egy valamiben nagyon nagy előnnyel indulnak. A hölgyek képtelenek ellenállni a színpad királyainak.

John Mayer nem mondható valami kemény rockernek, hisz érzelmes dalokat énekelget, miközben gitárját pengeti. Ennek ellenére a gyengébbik nem leteperésében nem szenved hátrányt. Vízszintesbe helyezte már Jennifer Love-Hewitt-ot, akinek melleiről még egy számot is szerzett, Your Body Is A Wonderland címmel.

Az év elején pedig, a szintén nem szerény domborulatokkal megáldott, Jessica Simpson-t tanította skálázni, különös tekintettel a magas C-re. Most azonban profilt váltott, hisz új kedvesének nem a keblei túlfejlettek, hanem a mosolya. A széles vigyorú hölgy nem más, mint Cameron Diaz.

A párost már egyszer összehozták nyár végén, de akkor még tévesek voltak a pletykák. A múlt héten viszont egy szállodában több tucat vendég látta őket romantikázni a kandalló előtt. A helyzet egyáltalán nem barátinak tűnt, és távozáskor is egymás kezét fogták.

Cameronnak nagyon bejöhetnek az énekesek, hisz Justin Timberlake-kel való kapcsolata szinte már legendai magaslatokba emelkedett. Előtte, pedig éveket húzott le a 30 Seconds To Mars énekeseként is foglalatoskodó, Jared Leto mellett.

De Chris Isaak is szórakozgatott vele az előző évtized idusán. Mayer viszont A királyság szereplőjével, Minka Kelly-vel melegített a színésznők terén.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!