Bulvár, celeb

2007.11.08. 16:22

Kasuba L. Szilárd és a lányok

<p>Kasuba L. Szilárd annak ellenére, hogy fiatal és jóképű, nem az a típus, aki minden kínálkozó lehetőséget megragad és ágyba viszi a lányokat.</p>

Vajon mi lehet ennek az oka? Vajon túl érzelmes és vár az igazira, vagy valóban a férfiakhoz vonzódik, ahogy sokan gondolják róla? A műsorvezető őszintén beszélt erről a Netbulvárnak.

- Sokszor hallottam már innen-onnan, hogy homoszexuális vagyok. Sőt, olyan is előfordult, hogy ezt éppen egy volt barátnőm terjesztette rólam. Pedig ez nem igaz, én a lányokat szeretem, csak éppen nem használom ki őket. Az egyéjszakás kalandok egyáltalán nem vonzanak, ha "csak úgy” lefekszem egy lánnyal, már rögtön az együttlét után rájövök, hogy ennek semmi értelme. Nem tudom megmagyarázni, de egyfajta ürességet érzek – mondta Szilárd.

A fiú szerint fontos, hogy ha együtt van valakivel, érezze a lángolást, csak akkor van értelme a szexnek. VV Katkával is randizgatott egy ideig, a románc szépen indult, de egy pontnál tovább nem jutottak.

- Megbeszéltük, hogy a sors valószínűleg most nem úgy akarja, hogy mi együtt legyünk. Nagyon jó nőnek tartom Katkát, jól kijöttünk egymással, de mégsem feküdtünk le.

 És ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor nem is nagyon nyomultam, holott manapság ehhez vannak szokva a nők. Talán éppen a hasonló esetek miatt terjesztik rólam, hogy meleg vagyok. Pedig csupán arról van szó, hogy bár fontos a szex, nem a legfontosabb.

És nem használom ki az adódó lehetőségeket, csak azért, hogy lefeküdjek egy lánnyal. Ha emiatt melegnek tartanak, akkor tegyék. Én tudom, mi az igazság, a családom és a barátaim is tudják, más pedig nem érdekel. Akik számomra fontosak, már tudják, hogy nem szabad mindent elhinni, amit olvasnak, vagy hallanak valahol.

Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!