Bulvár, celeb

2007.11.23. 14:01

Howard Donald kampányba kezd

<p>Az ex-Take That énekes, Howard Donald a fű mellett kampányol. Szerinte egy füves cigi jobb, mint az alkohol.</p>

Nem mindenki ért egyet ezzel a kijelentésével. Howard Donald a következőket mondta: "A füvet legálissá kellene tenni.”

A Take That énekese tovább érvelt: "Ha a részeg emberek helyett olyan emberek lennének, akik füveznek, kevesebb lenne az erőszak, a verekedés és a probléma.”

Howard Donald szerint a drog kevésbé veszélyes, mint az alkohol. A drogellenes szervezetek szerint Howard Donald felelőtlen, és hülyeségeket beszél, mivel a füvezés egy idő után a komoly és veszélyes drogok használatához vezethet.

"Mindenki, aki azt mondja, hogy a veszélytelen, az nem normális. Paranoiát és pszichikai betegségeket okozhat.” – mondta Gail McCann, az Anyák a Drog Ellen Egyesület egyik tagja. "Szeretném, ha a Take That tagjai megnéznék, mi ellen dolgozunk, és felajánlanának egy kis pénz a gázsijukból, ahelyett, hogy ilyen kijelentéseket tesznek.”

Ez nem az első alkalom volt, hogy Howard Donald nyíltan beszélt a drogokról. A Take That-es idő alatt a srácok rendszeresen drogoztak, Gary Barlow is azt mondta tavaly, hogy előfordult, hogy napi 15 füves cigit is elszívott.

A Take That, amelynek tagja volt még Jason Orange,Robbie Williams és Mark Owen is, összesen 25 millió lemezt adott el, 1996-os feloszlásáig.

Tavaly a fiúk, igaz Robbie Williams nélkül, új lemezt adtak ki, és turnéra is indultak.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!