Bulvár, celeb

2007.11.19. 10:10

Győzinek agyára ment a siker?

<p>Gáspár Győző az utóbbi hetekben többször is váratlanul kiborult. Legutóbb állítólag újságírókra támadt, bár állítása szerint ő csak a tisztességtelenség ellen lépett fel.</p>

Győzi egyre nehezebben viseli a népszerűséget, látványosan és hangosan lépett fel feleségével szemben is, amikor Bea kijelentette, hogy nem akar elválni Győzikétől. Ezek után azon akadt ki, hogy kiderült, vagyonosodási vizsgálatot folytat ellene az APEH.

Újabban az újságírókat pécézte ki magának, az egyik napilap munkatársának halálát kívánta, egy másik riporterrel való nézeteltérése pedig kis híján tettlegességig fajult.

Az újságírók Bea édesanyját szerették volna szóra bírni, de a látogatás híre hamar eljutott Salgótarjánig, és a hazafelé tartó stábot Gáspár Győző tartotta fel a főúton.

Az újságírók elmondása szerint Győzi kitépte a táskájukat a kezükből, és rendőröket hívott.

- Amíg a Győzike show négy szereplője a téma, hajlandóak vagyunk együttműködni. De azok után, hogy az apámat és az öcsémet is kicsontozták a lapok, most újabb áldozatot keresnek.

Bea édesanyja egy egyszerű cigányasszony, akinek az élete senkire nem tartozik. Ezt ő is közölte a zaklatóival, akik a saját házában rontottak rá, hívatlanul.

Esküszöm, már azt bánom, hogy nem szúrtam le őket! – magyarázta a rapper.
Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!