Bulvár, celeb

2007.11.05. 16:46

David Beckham divatba jött

<p>Vajon mit akarhat egy sikeres énekes az élettől, akinek ikreivel terhes Jennifer Lopez? Csakis egy Beckhames tetoválást. <dia width="850" height="630" alt="Victoria és David Beckham20060628"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Victoria__s_David_Beckham20060628/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Victoria és David Beckham20060628" /></a></dia></p>

Mióta nyáron a focivilág császára átszerződött a Los Angeles Galaxy-hez a Beckham divatvírus megfertőzte Amerikát is.

Mindenfelé Victoria- és David-sérós emberek rohangálnak, és mindenki olyan ruhákat akar, mint amilyen az övéké. Sőt, a Spice Girls feltámadásával ez az őrület csak fokozódik.

De nem csak a hétköznapi halandók imádják a leghíresebb angol családot, a sztárok is odavannak tőlük. Becks csapattársainak is már saját stylistja van, hogy jobban igazodjanak a kettőszázötven millió eurós emberhez. Valamint Tom Cruise is mindenhol csak aranylábú barátját magasztalja az egekig.

Legutóbb Marc Anthony hajtott fejet David tökéletes stílusa előtt. A két sztár ugyanis elég jó haveri kapcsolatot ápol a nagy költözés óta. Ezért, mikor az énekes kitalálta, hogy szeretne magára varratni egy új motívumot, Beckham meggyőzte, hogy az övéhez hasonlót csináltasson.

Már be is mutatta saját bőrlyuggatójának, aki az összes Becks tetkóért felelős, így kis családja megörökítéséért is. Erre hamarosan Marcnak is szüksége lehet, hisz kedves felesége, Jennifer Lopez ikreket vár. Ha senor Anthony követni akarja újdonsült példaképe mintáját, akkor a gyerkőcök és az asszonyka nevét is felrakatja testére. Bár állítólag az utóbbin már túl van.

A Grammy-díjas úriember a testrajz tanácsokért cserébe néha spanyolul kommunikál a labdazsonglőrrel. Nehogy elfelejtse a madridi évek alatt nehezen megszerzett nyelvtudását, sőt, még néhány Lopez-Anthony koncertjeggyel is meglepte, hogy szabad estéin ne unatkozzon. Így legalább van más elfoglaltsága is a pózoláson kívül, mert edzenie már nem kell, mivel csapata nem jutott be a fociliga rájátszásába.

További cikkek:

Forrás:www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!