Bulvár, celeb

2007.11.26. 10:20

Angelina Jolie a legszexisebb mami

<p>Az angol The Sun című lap szavazásán Angelina Jolie nyerte el a legszexisebb mami címet. Azonban a többi híres édesanya szorosan a nyomában van. <dia width="850" height="630" alt="Angelina Jolie 2007.05.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Angelina_Jolie_2007_05_23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Angelina Jolie 2007.05.23." /></a></dia></p>

Az angol The Sun című lap olvasói Angelina Jolie-t tartják a legszexisebb maminak a hírességek közül. Az angol énekesnő, Myleene Klass végzett a második helyen, míg a harmadik helyet Katie Holmes kapta. Ők állhatnak a legszexisebb híres mamák képzeletbeli dobogójára.

Éppen csak lecsúszott a dobogó alsó fokáról a Spice-mama, Emma Bunton. De a meglepetés még csak most következik. A sokak szerint lepukkant és lecsúszott Britney Spears neve áll az ötödik helyen.

Ez a legjobban talán Victoria Beckhamet dühíti, aki csak a hatodik lett, neve közvetlenül Britney Spears után következik.

Demi Moore, Katie Price és Pamela Anderson után Geri Halliwell csak a tizedik lett. Így igazán bosszús a Spice Girls tagjai közül Mel B. lehet, aki nem került fel a listára.

És a lehetséges ellenfelek száma lassan tovább nő. Hiszen a vonzó Christina Aguilera, Jennifer Lopez és Halle Berry mind első gyermeküket várják, így jövőre már ők is harcba szállhatnak a legszexisebb mami címért.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!