BOON TopAds

2010.12.01. 14:45

Nyerd meg a belépőtöket!

<p>Kiscsillag, Brains és Irie Maffia Soundsystem az Adyban!</p>

December 10-én, pénteken.
Kapunyitás 18.00 órakor.
 
A novemberi Quimby-szeánsz után decemberben a Kiscsillag lesz a hónap koncertje, ráadásul a mostani, soron következő összezöttyenés számos egyéb érdekességgel is szolgál. A budapesti Roham Galéria fiatal képzőművészeinek alkotásaiból nyílik kiállítás az Ady emeleti galériáján - megnyitó este 6 órakor.

Szintén a galérián találjuk a Zöld Sárkány Teaház standját, ahol nyugodt légkörben, kellemes baráti beszélgetésekre nyílik alkalom.A koncertteremben este 7 órakor kezdődnek a programok: először a miskolci alternatív zenei élet legígéretesebb és leginvenciózusabb csapata, a Ritmiklift pörgeti fel vérünkben az adrenalint, majd este 9 körül Lovasi András lép színpadra a Kiscsillag zenekarral.
A közel két órás nagy bulit követően sem áll meg az élet, hiszen 11 órától drum and bass, azaz itt a Brains, végül éjféltől a Dj-szettet MC Columbo, Jumo Daddy és Dr. Dermot, azaz az Irie Maffia Soundsystem nyomja.

A „Művészbejárat” címre keresztelt össznépi happeningre jegyek elővételben rendkívül kedvezményesen, mindössze 1.700 Ft-ért (a koncert napján 1.900-ért) kaphatók az Adyban, a Színház melletti Antikváriumban és a Fehér Fotónál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!