BOON Sziréna

2019.02.05. 09:17

Féltékenységből megverte férje feltételezett barátnőjét

Szikszó, Aszaló - Tárgyalás mellőzésével próbára bocsátást indítványoztak a garázda nő ellen.

Szikszó, Aszaló - Tárgyalás mellőzésével próbára bocsátást indítványoztak a garázda nő ellen.

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy 52 éves nő ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt.

Becsalta az autóba

A nő tavaly novemberben férjével az egyik Aszalón lévő élelmiszerbolthoz ment a férje kisteherautójával. A bolt mellett leparkoltak, amikor a nő észrevette arra haladni a férjével, általa feltételezetten viszonyt folytatott nőt. Megszólította azzal az ürüggyel, hogy valamit szeretne megbeszélni vele, ezért üljön be hozzájuk, az autóba. Ahogy beült, a nő hangosan szidalmazni kezdte, majd a fején és a hasán megütötte, haját megmarkolva ráncigálta.

A bántalmazott nő csak a férj segítségével tudott kimenekülni az autóból a vezető oldali ajtón. A támadó is kiszállt, megkerülte az autót, és újra megütötte és megfejelte a nőt. Az ütlegeléssel csak akkor hagyott fel, amikor az eseményeket észlelő közelben tartózkodó személyek is közbeléptek.

Próbára bocsátás

Az ügyészség a vádlottal szemben az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében – figyelemmel arra, hogy a bűncselekmények 3 évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendők, az ügy megítélése egyszerű, a vádlott szabadlábon van – tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

ÉM


[related-post post_id="4130785"]

[related-post post_id="4116262"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!