BOON Sziréna

2019.01.09. 12:40

Videó: „Ne tévesszen irányt az új évben sem!” - Keresztül a záróvonalon, káosz a kereszteződésben

Miskolc - Újabb látványos videó a rendőrségtől: így ne forduljon meg senki…

Miskolc - Újabb látványos videó a rendőrségtől: így ne forduljon meg senki…

Videósorozattal hívja fel a közlekedők figyelmét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság azokra a szituációkra, tipikus hibákra, amelyek a legtöbbször balesethez vezetnek.

Meglepő és balesetveszélyes

A videókat minden esetben az élet írja, ugyanis a kamerával felszerelt rendőrautók felvételeit teszik közzé, amelyeken láthatunk már kis híján zebrán gázolósat, a piros lámpán lassítás nélkül áthajtó teherautót, sávváltást a szembejövő sávba és egyéb veszélyes szituációkat, amelyeket szinte kivétel nélkül Miskolc forgalmasabb csomópontjain rögzítettek. A kisfilmekben a rendőrök azonnal intézkednek, a további veszélyes szituációk megelőzése érdekében.

A legújabb kisfilmen is döbbenetes képsorok peregnek: egy sötét színű személyautó Miskolcon, az Uitz Béla utcán áll a lámpánál a Corvin kereszteződésnél, majd váratlanul a záróvonalon át, semmitől sem zavartatva magát megfordul, alaposan meglepve ezzel a forgalomban részt vevő többi autóst, és persze komoly balesetveszélyes helyzetet előidézve.

A rendőrségi tapasztalatok szerint a bekövetkezett közlekedési balesetek többsége a kanyarodási és irányváltoztatási, valamint az elsőbbségadási szabályok be nem tartása, a gyorshajtás, a közúti fényjelző készülékek jelzésének figyelmen kívül hagyása miatt történik. A megyei rendőr-főkapitányság hatrészesre tervezte a kampányvideó-sorozatát, a most megjelent kisfilm így a befejező rész. Hacsak az élet nem írja felül ezt, és nem lesznek újabb olyan videók, amelyek bemutatásért kiáltanak.

ÉM-HI


[related-post post_id="4083298"]

[related-post post_id="4071565"]

[related-post post_id="4069288"]

[related-post post_id="4064037"]

[related-post post_id="4057188"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!